Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niezorientowana w modzie

spodnie dzwony - in czy out?

Polecane posty

wlasnie znalazlam fajne biale spodnie z przed 4-lu laty. fajne nawet sa, ale czy nosi sie "dzisiaj" dzwony? nie chce zrobic z siebie posmiewiska..............

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 giniaminia
Od ubieg艂ego roku w Polsce chdozi si臋 g艂贸wnie w rurkach ale najnowsze kolekcje mody wprowadzaj膮 w艂a艣nie szersze spodnie i dzwony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 In ale najlepsze
s膮 takie rozszerzaj膮ce sie od samej g贸ry, poza tym na topie r贸wnie偶 szwedy!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 liiiiiiitooooo艣ciiiii
a co ci臋 obchodzi co inni nosz膮? :O to co, jak ci powiemy, 偶e dzwony s膮 do dupy, to je wyrzucisz? :O

Udost臋pnij ten post

one sa wlasnie takie ch.a.m.s.k.o dzwoniaste ;) przy udach dopasowane, ale nie obcisle, a od kolan zaczynaja sie rozszerzac :) ale patrzac w lustro musze przyznac, ze moj tylek wyglada w tych spodniach o wiele mniejszy :) hmmmmmm

Udost臋pnij ten post

Ja lubie szerokie portki i bede je nosic nawet, gdy oglasza, ze to kicz;):). Najwazniejsze zeby Tobie sie podobaly. Nie wszystko co modne jest ladne, albo pasuje do sylwetki, czy urody:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艂odzilla .
witaj anka znowu masz problem z tusza?

Udost臋pnij ten post

\" z przed 4-lu laty\" - wybacz, nie rozumiem. Mo偶e chodzi艂o Ci o spodnie \"sprzed czterech lat\" NIE z przed tylko SPRZED NIE 4-lu (bo nawet nie mozna tego przeczyta膰 .. niby jak.. czterylu?) tylko CZTERECH NIE laty tylko LAT Polecam si臋.

Udost臋pnij ten post

dzieki slownik :) potrzebuje korektury, gdyz nie mieszkam w Pl od czasu kiedy skonczylam 12 lat i jestem wdzieczna za kazda poprawke :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwoniasta
Ja ca艂y czas nosz臋 dzwony (rozszerzane od kolana), bo w nich po prostu najlepiej wygl膮dam. Ten fason pasuje do mojej sylwetki, wi臋c olewam trend na rurki. Mam gdzie艣, 偶e kto艣 stwierdzi 偶em niemodna ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ja ca艂y czas widz臋
dziewczyny w dzwonach, nawet jak by艂 taki boom na rurki, wiele lasek chodzi艂o w rozszerzanych, no艣 spokojnie.

Udost臋pnij ten post

Dzwony s膮 tego sezonu b. modne( rurki nadal te偶) Jednak kr贸j dzwon贸w r贸zni sie od tych sprzed kilku lat.Zaczynaj膮 si臋 rozszerza膰 sporo nad kolanami i og贸lnie maj膮 szersze nogawki niz te z poprzednich sezon贸w.

Udost臋pnij ten post