Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna dziewczyna.....

CZy warto walczyc o faceta ktory jest juz w zwiazku?

Polecane posty

Gość inna dziewczyna.....

wiedzac ze chcielismy oboje byc razem ale tak sie potoczyly nasze drogi ze rozstalismy sie na 4 mc....z przyczyn niezaleznych od nas samych czy mozliwe ze ze facet kocha a po np 4 mc mu przechodzi>

Gość face down
Jeśli jest szczęśliwy to sobie odpuść. W ogóle co to za moda na odbijanie facetów?

dokladnie, jesli jest mu dobrze z tamta to sie nie wchrzaniaj i nie rozbijaj szczesliwego zwiazku, jesli jest z nia BO JEST i jest mi wszystko jedno to mozesz ewentualnie zadzialas ale nie oceniaj tego sama bo pewnie sobie cos wmowisz na wlasna korzysc, popytaj jego przyjaciela albo wspolnych znajomych

Gość inan dziewczyna.....
nasz wspolny kolega mi powiedzial nawet nie musialam pytac on wiedzial ze oboje chcielismy byc ze soba i ze tak sie teraz to potoczylo pow mi ze z niego duze dziecko i jego zachowanie o tym swiadczy ze jest niedojrzal" jak to mam rozumiec?

Nie trędowaci , po prostu byłam zdradzana nie raz i nie chciałabym zgotować komuś podobnego losu.A wiadomo ,że w takiej sytuacji zawsze jest czas kiedy facet gra na dwa fronty, wolałabym poczekać ,aż sie rozstaną, albo znaleźć sobie kogoś innego.

Gość burzujka
wlasnie po co ci taki facet ktory szybko zapomina i szybko sie zakochuje w innej olej go!

Gość nie warto.........
tylko to facet ma walczyc o ciebie a nie na odwrot....

Ojj... jak ja dziekuje losowi ze nie musze miec takich dylematow.. bo jestem z kims komu bardzo na mnie zalezy i nie wstydzi mi sie tego okazywac, choc nie zawsze jest miedzy nami idealnie to i tak jestesmy ze soba szczesliwi

Cup - seks sie nie starzeje,odpowiednio pielęgnowany i urozmaicany nie stygnie,a miłość...Stopniowo przechodzi w inny rodzaj uczucia. Więc te dwie rzeczy chyba nalezałoby rozdzielić,i seks traktowac jak czynność fizjologiczną,należną ciału.

Gość alkjdf
Kobietio gdyby chciał byc z Toba to by był. A co to za powód przez ktory musi byc z tamta dziewczyna wbrew sobie? Ruska mafia mu kazała pod groźbą utopienia w kwasie?