Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANGELiina

Mam włosy farbowane na blond czy mogę więc....

Polecane posty

Gość ANGELiina

...użyć sama w domu szamponu koloryzującego , bo znudził mi sie już ten blond a nie chcę trwale sie farbować na brąz. Co o tym myslicie czy nic sie włosom nie stanie ?

Gość WeroniŚkaa
:)

Gość ANGELiina
NO chodziło mi o te które się zmywają po iluś tam myciach

Gość nie zmywają się
farbowałam z blondu na czarny, wyszedł siwo-fioletowy i tylko wyblakł, o zmyciu nie było mowy, a miało nastąpić po iluś tam myciach.

Gość ANGELiina
o kurcze :/ Dzięki... bo naprawdę miałam zamiar to zrobić, ale widze że to zły pomysł :D Kusi mnie zmiana koloru na brąz , ale trochę się boje :/

Gość zmywaja sie
jeżeli sa nałożone na włosy naturalne ktore nie były nigdy farbowane

Gość AGATKA36
Hejka a ja mialam blond(8lat) i stopniowo doszlam do slicznego brazu:-)otoz:najpierw pasemka(delikatnie)potem druga juz bardziej intensywna no i potem juz cale wloski na braz-efekt suuuper:-)polecam palette ale tylko te z kaszmirem ,bo te"normalne "wysuszaja nasze wloski.pozdrawiam i powodzonka:-)

Gość ANGELiina
Też słyszałam niepochlebne opinie o Palette. Sama się boję grzebać przy swoich włoskach farbą, więc i tak się wybiorę do fryzjer a;)

Gość AGATKA36
Dziewczyny zgadza sie nie szmponem!a farba:-)tez spotkalam sie z negatywna opinia firmy Palette-ale sprobowalam ta z kaszmirem i wszystkim znajomym dziewczynom polecam i sa zadowolone!wloski sa bardziej miekkie i nie tak suche jak po normalnej Palette.milego dzionka dziewczyny!

A jak "usunąć" siwo fioletowy kolor włosów . Miałam na włosach blond pasemka, pofarbowałam sobie włosy(ok 3 miesiecy temu) na jasny brąz(Garnier), byly fajne, pasemka ładnie przebijały się. Wczoraj inną farbą (l'oreal) pofarbowałam znowu na kolor średni brąz i te włosy które były wczesniej rozjanione wyszły siwo fioletowe. Nie wiem co mam zrobić?? Jestem w UK i tu fryzjer za wizytę bierze astronomiczne kwoty, może znacie jakąs farbę dobra która zakryje ten kolor.

Hej dziewczyny Mysle ze bede mogla Wam udzielik kilku fachowych porad fryzjerskich . Po pierwsze ciezko przy pierwszym farbowaniu z wlosow rozjasnianych na ciemniejsze uzyskac piekny kolor , a jesli nawet uzyskamy go nie bedzie on trwaly , szybko zacznie sie spukiwac . A_B tez mieszkam w UK i pomimo tego ze jestem fryzjerka nie jestem w stanie sobie sama zrobic wlosow . Wiec chodze tutaj do salonu fryz i za kolr place okolo 40 f wiec nie jest to az taka wygorowana kwota , ale zgodze sie z Toba ze sa bardzo profesjonalne salony gdzie za farbowanie na jasny kolr plus podciecie i wymodelowanie kumpela zaplacila tylko 160 f , wiec jak widac salon salonowi nie rowny i ceny tez ..:-)

Gość dee rush
Czesc Dziewczyny! tez chcialam z blondu przejsc na ciemniejszy kolor (w moim przypadku jasny braz) i wczoraj nalozylam sobie farbe. Mialam tlenione, zniszczone wlosy z zoltawym odcieniem.Teraz mam zielonkawy odcien z przebijajacymi zoltymi pasemkami. Tragedia. Jedyne wyjscie to fryzjer. Tez mieszkam w UK ale chodze do polskiej fryzjerki-jest tansza i dobra. Odradzam radykalne zmiany koloru w domu! Pzdrr

Gość Kelsi
! powiem wam jedno skonczyłam gimnazjum i postanowiłam pofarbowac sobie włosy jak wszyscy ! naturalne mam ciemne orzechowe włosy! zawsze chciałam byc blondynką wiec walnęłam sobie jasny blond palette .. i co wyszło cos pomaranczowego i wyglądam jak klaun! .... okropnie żałuje ze pofarbowałam włosy tak bardzo chciałabym wrócic do poprzedniego koloru ze szok! dlatego nikomu nie radze poprawiac nautry chyba ze twój kolor włosów jest naprawde do niczego nie podobny! teraz siedze i zastanawiam sie co zrobic dalej.. bo nie moge tak wyglądac! i chyba pofarbuje sobie na jasny kasztan i pozwole włosom odrastac i nigdy wiecej juz ich nie pofarbuje chyba ze bedą siwe

Gość Kelsi
głupota ludzka nie ma granic ! mam tylko nadzieje ze jakos bede wyglądac

jak polozylam szamponetke na wczesiej farbowe blond tozamaist brazu wyszedl piekny fiolet :D