Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania26071986

Koleżeństwo? Czy coś więcej?

Polecane posty

Gość Ania26071986

Moja historia, pewnie jakich wiele.. pracujemy razem, postanowiliśy jako koledzy wyjechac na majówkę, nie powiem, podobał mi się wcześniej, jakieś podteksty szły.. na majówce wspólne łóżko - wiadomo, seks był:) mieliśmy ustalone wyjazd koleżeński i nic więcej, zgodziłam się. Ale teraz kiedy wróciliśmy do realiów- sa telefony czy może wpadne do niego do pokoju, pogadać, na papierosa - ide, a tam jakies wspolne wygłupy, zaczepki.. ja bym chciała coś więcej.. a on? jego 4 lata temu zdradziła dziewczyna i od tamtej pory nie miał nikogo, od tamtego czasu nawet pierwszy raz był w łózku - na majówce ze mną.. nie wiem co robić? zawalczyć? czy po prostu potraktować to jako dobrą zabawę i zapomniec?

Gość kuć żelazo póki gorące
tzn nie wycofuj się pokaż mu jaka jesteś :)) odczekaj jakiś czas z deklaracjami to może przyjść samo..

Gość kuć żelazo póki gorące
jeśli zaczniesz naciskać to może to spowodować reakcje obronną czyli wycofanie a kiedy już on się do Ciebie troszkę przywiąże możesz delikatnie "badać teren" wiesz nikt nie marzy o samotnym życiu...

Gość Ania26071986
ale skoro wyjaśniliśmy sobie przed wyjazdem, że koleżeskie.. to on nie chce pewnie nic więcej.. :(

Gość Ania26071986
tak, można to tak nazwać

Gość Ania26071986
nie, chociaż nie.. nie wiedzieliśmy, że będzie seks, jeśli chodzi o wyjazd to miał on być po prostu koleżeński, i to ja zaproponowałam..macie jakieś pomysły? powinnam z nim szczerze porozmawiać? czy jeszcze troche pozwolić na takie podchody i wygłupy?

Gość ffddss
weź sie szanuj kobieto :o

Gość Ania26071986
ja sie szanuje, po prostu skorzystałam z okazji i poszłam do łożka z gościem, który mi sie podoba.nadal ze soba gadamy, piszmy, dzwonimy do siebie, to nie tak ze poslziśy do łózka i sie nie znamy, wręcz przeciwnie..