Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

GRUBE NOGI I ZADEK

Polecane posty

Jezeli chodzi o gorna czesc ciala-t jest ok!mam plaski brzuch i szczuple,umiesnione rece i nie sprawia mi problemu utrzymanie tego.Jezdze codziennie na rowerze i rzeczywiscie nabralam miesni ale nic nie zeszlo z tluszczu nic!!!W rezultacie moje nogi sa teraz wieksze-bo tluszcz ktory byl zostal i urosly zatopione w nim miesnie Jestem zrozpaczona!!!!A brzuch mam plaski i niewiele mi trzeba aby go utrzymywac w formie i w twardosci.RATUJCIEEE

Gość to ja- królowa anna
odetnij se tylek.

Taka już twoja uroda , spróbuj ograniczyc węglowowany i tłuszcze zwierzęce, idz na jakis zabieg odchudzajacy do kosmetyczki , rób peelingi z kawy , masaze i ćwiczenia rozciagające.Rower to za mało , trzeba jeszcze mięsnie mocno rozciągac zeby były ładne.

HEHE-JESTEM DOSYC ROZCIAGNIETA-NIE JEM MIESA,JESTEM CHORA NA RAKA WIEC MASAZE ODPADAJA. SAMA NIE WIEM CO JEST GRANE HMM.......

WYBACZ,ALE TROCHE LAICKA TEZA "TRZEBA MIESNIE ROZCIAGNAC ABY BYLY LADNE"....PROSZE O RADE KOGOS KOMPETENTNEGO.MIESNIE ROZCIAGAMY PO TO ABY ZAPOBIEC PRZYKURCZOM I UTRZYMAC PRAWIDLOWY ZAKRES RUCHOMOSCI W STAWACH.NIE MA NIC WSPOLNEGO ROZCIAGANIE Z OGRANICZENIEM TLUSZCZU OD PASA W DOL...