Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy MAma .....

Mamy czy też miałyście tak w ciaży?

Polecane posty

Gość czy MAma .....

dziewczyny mialyscie cos takiego?Najpierw napisze ze od stycznia sie odchudzalam dosyc intensywnie i cwiczylam sporo schudlam ale tak w marcu dostalam okres po 40 dniach ,wczesniej mialam zdecydowanie regularne28-31 dni w zeszlym roku sobie robilam testy owulacyjne i byly mocne czerwone kreseczki..ale dalej...i te 40 dni mnie troszke przestraszyly wiec zwolnilam tempo odchudzania i okres następny dostalam po 28 dniach ..i wlasnie 16 dnia cyklu mialam stosunek seksualny bez zabezpieczenia i tak od 18 dnia cyklu a dzis jest moj 23 dzien czuje takie uczucie jak bym miala dostac okres zaraz tylko podbrzusze tak ciagnie ..zastanawiam sie bo tego wczesniej nie mialam ja te bole mialam tak na 2 -3 dni przed miesiaczka ,a wczesniej to w ogole nie wiedzialam co to takie ciagniecie w dole brzucha na okres ,jeszcze 6 dni niby do okresu ..ale mnie piersi nie bola wcale...a jeszcze zapomnialam te ciagniecie w dole brzucha to najwiecej czuje jak sie juz klade spac w nocy ..i teraz mam dylemat czy to jakies zaburzenia hormonalne mam-mięsniaki a moze ciaza ale tak szybko te bole podbrzusza to chyba nie ?

Gość czy MAma .....
wie ktos?

Gość moze byc oznaką ciąży
ale i zaburzen hormonalnych,trzeba czekac na termin @ i zrobić test