Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość havanka

jest już ktoś na 2010?

Polecane posty

Gość watroba
mycha a ty co .........bzika masz czy co........wynos sie stad i nie smiej sie z nas co mam zrobic ze bede czekac 2 lata na slub no co .z wioski jestem i jest jedna sala bankietowa wynocha stad bo cie widlami przegonie

Sądzę że to ty teraz się ze mnie wyśmiewasz watroba. Zresztą czy to ważnie czy 2010 czy 2040 czy z wioski czy z miasta, czy z osiedla mieszkaniowego

Gość Viss
myszka gratulacje:)

Gość jak juz pisałam
na innym forum nie ma nic smiesznego w tym ze ktos planuje slub na 2 lata do przodu takie czasy teraz

Gość ewelinkaaaa
Hm...no plany planami...ale troszkę to jednak jest na wyrost. Życzę szczęścia, ale jak znam życie, to połowa z Was nie wyjdzie za mąż w tym "terminie".

Gość watroba
obciagam z polykiem menelom osiedlowym :classic_cool:

Gość watroba
i rucham psa jak sra :classic_cool:

Gość watroba
no i oczywiscie tate wchodzi mi do wanny :/

Gość watroba
niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji :classic_cool:

Gość ty jakaś
ty jakaś jebnięta jesteś. mam nadzieję że nie wychodzisz za mąż tak jak my w 2010. ty chyba w ogóle nie wychodzisz za mąż-a jeśli tak to współczuję mężusiowi

Jeśli szukacie fotografa, to polecam naszego- sprawdzony, niedrogi. www.wielki-dzien.pl MAJĄ WŁASNA MAKIJAŻYSTKĘ.... OKOLICE ŚLĄSKA i ŁODZI