Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olcia_zalamana

2 pytania

Polecane posty

Gość Olcia_zalamana

czesc mam pytanie . czy test ciazowy robiony 2 miesiace po stosunku na pewno byl wiarygodny? .. i 2 pytanie : czy jest to mozliwe ze objawy ciazy zaczynaja wystepowac dopiero w 16 tygodniu po stosunku (jesli doszlo by do zapolodnienia). Bo ogolnie sprawa jest skomplikowana. Bo ja juz sama nie wiem czy jestem czy nie. A to jest straszne uczucie. Uwierzcie:(( z gory dziekuje pozdrawiam serdecznie.

Gość idz do lekarza
jesli jestes w ciazy to jesli wyjdzie test pozytywny to ci pokaze to nawet w 9 mioesiacu idiotko. a jak w ciazy nei jestes to nie masz co sie przejmowac jak ci nie wykrylo bo nie ejstes. objawy u kazdej sa rozne. moja kolezanka dopiero w 5 miesiacu dowiedziala sie ze jest w ciazy bo krwawila normalnie nie miala mdlosi itd

Gość Olcia_zalamana
ej nie jestem zadna idjatka;/ ...... a chyba zle przeczytalas pytanie. bo ja pytalam czy test wykonany 2 miechy po stosunku bylby JUZ wiarygodny ...

Gość konta
Test wykonany w tydzień po domniemanym zaplodnieniu jest wiarygodny... Mają tylko 0,001 procent pomylek... Jesli myślisz że jstseś tym 0,001 to idz do lekarza i po prostu to sprawdz... A objawy to sprawa indywidualna...

Najbardziej wiarygodny jest test wykonany od dnia spodziewanej miesiaczki, wiec 2 mce po stosunku jak najbardziej. Jesli chodzi o objawy to zwykle pojawiaja sie w 2-3 mcu ciazy ale to sprawa indywidualna

Gość ciekawa jestem jakbyś
zrób sobie test hcg z krwi i będziesz miała 100% pewności. W każdym ambolatorium możesz zrobic