Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejne spodnie do wyrzucenia

problem ze spodniami

Polecane posty

Najczesciej jak mierze dzinsy i inne spodnie w biodrach sa ok, ale w pasie troche luzne i w udach to juz zupelnie! Jak dobrac odpowiednie spodnie? Jesli juz kupie dobre, to po pierwszym noszeniu wyciagaja sie i juz mi zwisaja z pupy:/

?

nosze biodrowki, a poza tym wiekszosc spodni eleganckich to nie biodrowki :/ najbardziej mnie wkurza ze przy kupnie spodnie leza dobrze ale juz po pierwszym noszeniu sie rozciagaja

Gość ja kupuje
lekko obciskające, po pierwszym praniu są idealnie dopasowane. wszystkie jeansy się lekko rozciągają, wiec lepiej kupuj za małe, ale tak ze sie do nich wciśniesz i cie opinają. potem beda ok.

Gość rzeczywiscie problem
kobietoooooo :-o

No mam problem bo nie lubie chodzic w za duzych ciuchach, jakbym o siebie nie dbala!

Gość ja tez tak mam..
i wszystkie spodnie musze zwezac w udach...a co do \'rozciagania sie\' to polecam spodnie wranglera i lee, bo z tych tanszych typu cross, cron-x itp to rzeczywiscie po 3 godz noszenia robia sie takie jakby rozciagniete ,tylko po praniu sa dopasowane

nie no bez przesady, az tak to mi nie spadaja :P Po prostu rozciagaja sie w udach, posladkach. A rzeczywiscie Wranglery i Lee sie nei rozciagaja? Bo mierzylam juz kilka ale byly albo za ciasne albo lekko luzne i nie wiedzialam ktore wziac

dzinsy zawsze kupuje sie lekko ciasnawe (bez przesady) bo szybko sie rozciagaja. I dzieje sie tak niezaleznie od ceny i marki - to wlasciwosc danego materialu :)