Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ***Magnolia***

Sauna w Krakowie - doradźcie gdzie

Polecane posty

Gość ***Magnolia***

Szukam jakiegos dobrego osrodka/klubu fitness w Krakowie z sauna. Jezeli mozecie cos poradzic, to bede bardzo wdzieczna :)

Gość ***Magnolia***
haaaaloooooooo :)

Gość effy
je też szukam... poszperałam w sieci i jest kilka:) klasyczna fińska w siłowni R&K na alejach [w budynku szkoły mechanicznej obok szkoły plastycznej], prócz sauny i siłowni jest też dostępny aerobik oraz masaże po wcześniejszej rezerwacji sauna na podczerwień - w studiofigura, jutro tam idę i zobaczę jak jest;) próćz sauny mają tam też różne zabiegi i masaże na ciało. kriosauna jest w spa na matecznym [zwykła chyba też] no to chyba tyle mam w tej chwili.

Gość ***Magnolia***
dzieki :) pytalam znajomych, ale nikt nie chodzi, a chcialabym, zeby ktos doradzil na podstawie wlasnych doswiadczen (chodzi mi glownie o warunki higieniczne).

Gość asia_asia
ja tez szukam :)

Gość motyl ek 20
aquapark ze trzy rodzaje tam są

Gość asia_asia
o Aquaparku slyszalam raczej malo pochlebne opinie - podobno niezly syf :/ Chyba lepsze sa te przy osrodkach spa albo fitness :)

Gość kalinosiak
a sauna na podczerwien i inne urzadzenia na Jozefinskiej 11? Chodzil ktos? Moze polecic czy raczej odradzic?

Gość amo-nimka
R&K Duża sauna sucha, dobre ceny, dwuosobowa beczka na schładzanie. Akceptują Multisporta. Minusy: Brak typowej przebieralni. Ręczniki i inne sprzęty saunowe we wlasnym zakresie. SPA Zakrzówek Nowoczesny dość obiekt. Przestronne wnętrza, za 20 sł korzystanie praktycznie do woli, sauna sucha i parowa, jacuzzi. Akceptują Multisporta. Minusy:Brak beczki do schładzania (jest wiadro na łańcuchu do polewania z góry). Ręczniki i inne sprzęty saunowe we wlasnym zakresie. Spa Laguna Dwie sauny: mniejszy obiekt - sauna sucha; większy obiekt - sauna sucha i parowa, jacuzzi. W obydwu obiektach beczka do schładzania. W cenie ręczniki i prześcieradła. Minusy: Nie obowiązuje Multisport.

Gość amo-nimka
powyższe obiekty sprawdzone i godne polecenia