Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co tu kurcze zrobic

Rozdziewiczyl mnie a teraz sie nie odzywa od 2 tygodni

Polecane posty

Gość co tu kurcze zrobic

mam 24 i nie chcialam juz byc dluzej dziewica a ze akurat poznalam pewnego faceta to z nim to zrobilam bo zreszta rzucil sie prawie na mnie juz na drugim spotkaniu jak przyszedł do domu najgorsze jest to ze ja w ogole nie krwawilam przy stosunku tylko po pozniej dopiero mialam krew na majtkach tak wiec on nie wiedzial ze bylam dziewica niby pisal sms ze pracuje teraz w innym miescie i nie ma czasu teraz tesknie za nim chociaz wcale nie zaluje ze z nim to zrobilam ale on sie nie odzywa teraz :-( pewno sobie pomyslal ze jakas latwa jestem :-(

Gość o kurcze skad ja go znam
?;) powiedz jeszcze ze mial troszke dluzsze wlosy.. :D hahah A tak serio, to zapomnij o Nim....;)

Gość co tu kurcze zrobic
coz bardzo mi sie spodobal ja mu chyba tez ale sama sie dziwilam ze co on taki napalony jest na sex moglam mu powiedziec ze to był moj pierwszy raz ale ja nie chcialam bo mi juz idzie 25 rok zycia ( skoncze na jesieni ) i jakos tak nie wiedzialam czy mu mowic czy nie bo by sobie moze pomyslal ze jakas dziwna ma swoje lata a dalej dziewica ale w sumie to moglam mu powiedziec moze inaczej by mnie potraktował

Gość cappuccino_di_A
2 tyg? nie odezwie się już. Nie ma co czekać. Co zrobić? zapomnij.

Gość dziewczyna123454
potraktuj to jak przygodę :)

Gość co tu kurcze zrobic
no chyba tak musze zrobic ale wiecie z nim mialam pierwszy raz to tak latwo go nie zapomne

O święta naiwności...na drugim spotkaniu dałaś się rozdziewiczyć? Na jakiej Twoim zdaniem podstawie ma Cię mieć za "Trudną"??? Ty nie zapomnisz, ale nie licz na to, że on o Tobie będzie pamiętał.

Gość dziewczyna123454
moze nie tyle zapominać, co nie rozpamiętywać, nie wiązać z tym żadnych poważniejszych uczuć - w końcu to tylko 2 tygodnie, więc chyba zadnej miłości z tego nie było, nie? :) sentyment pewnie pozostaje, ale wiesz, im szybciej się pozbędziesz nadziei i pzrestaniesz rozmyślać, tym lepiej dla Ciebie

Gość co tu kurcze zrobic
ok ja bede musiala przestac rozpamietywac ale jedno mnie dziwi ze on był naprawde napaony na sex tak ze doslowinie rzucil sie wtedy na mnie a teraz co sie stalo bo skoro był taki napalony to teraz czemu juz nie jest ? teoretycznie powinien sie kontaktowac dalej liczac na nastepny sex a tu nic..?

Gość co tu kurcze zrobic
dodam ze niby nie ma zadnej dziewczyny i jego znajomy tez to potwierdził ze nie jest z nikim zwiazany

Gość dziewczyna123454
Może chciał sobie wzbogacić niezbyt już pewnie chlubną statystykę. :o