Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duphaston

Duphaston- prosze o pomoc!

Polecane posty

Gość duphaston

hej :) mam pytanko- mialam spory stres ale nie wykluczam tez ciazy- tzn....wlasciwie ja wykluczam bo jest mega malo prawdopodobna- wspolzylam chyba 5 dni przed okresem ktory sie pojawil... a pozniej juz nie..wtedy byl stres..i wtedy okres spozniony :) poszlam do gina, powiedziala ze ciaze RACZEJ wyklucza ale z ta ciaza to kosmos bywa :P dostalam duphaston, po 1 tabletce dostalam plamienia po 2 okres- tzn hehe wyjatkowo bolesy :P nomi trwal 5 dni (normalnie mam 4) ale byl chyba nieco (ale niewiele ) skapszy- moze to schizm :) poza tym na ulotce pisze ze wolywa na objetosc tracoej krwi. moje pytanie- czy jezeli duphaston (ktopry rowniez ma podtrzymywac ciaze :D) wywola okres..ciaza jest wykluczona?

Nie mamm pojęcia.Ja duphaston brałam na podtrzymanie ciąży do 20 tygodnia ciązy :D

Gość duphaston
ale nie dostalas w tym czaise "okresu" :P:P:P:P w sensie wywolanego duphastonem?? :)

No co Ty!! W ciąży byłam,więc jak mogłam dostać okres:D

Gość duphaston
ahaa hehehehe zapoialam dodac- wspolzylam ma sie rozumiec z zabezpieczeniem :) tzn prezerwatywa, a jedyne co wzbudzilo moj niepokoj to to ze po tym okresie- czulam wciaz mokrosc- przez caly cykl... baa nawet jak dostalam ten okres wywolany duphastonem (bedzie to troche naturalostyczny opis :P) pierwsza krew byla taka meega bloniasta :/ a pozniej juz normalna, pozniej znowu sie zaczelo od mokrosci- uzylam sobie przez dwa dni taki preparacik niby to na grzybice pochwy bez recepty z ziaji i...pomoglo na mokrosc :) teraz mam yyy 14 dzien cyklu i jest normalnie jak przy zwyklym cyklu czyli sluz

Gość duphaston
haha gratuluje Ci :) wiesz to nie chodzi o to ze jestem rozchisteryzowana nastolatka :P ale musze wiedziec- musialabym o siebie dbac, nom i slub trzea bylo szykowac (bo jeszcze panna ale w stalym zewiazku) wiec trageedia zadna :) nom a nie chce znowu dzwonic do swojego gina..bo uzna mnie za wariatke chyba :P