Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skąd ja to znam...

wczoraj w autobusie..................

Polecane posty

Gość skąd ja to znam...

....jechała grupka chłopaków w wieku można by powiedziec licealnym. Ja sama jestem młoda mam 24 lata oni siedzieli i przedee mna i czesc za mna. "Sypali"wulgaryzmami jeden za drugim. Wśrod niech byly dziewczyny jak na moje oko "slodkie idiotki" ktore z kazdego wylgaryzmy sie smialy;( Zacieszaly sie jakby co najmniej ktos dobry żart powiedzial. W tym autobusie bilety sprzedaje "konduktorka" byla to mloda w moim wieku moze sliczna dziewczyna. Gdy sie juz zblizala to widzialam ze jest wkurzana zwlaszcza na dwoch chlopakow ktorzy starali sie przescigac w rzucaniu wulgrayzmem.Zwrócila jednemu uwage ze jak mu sie nie podoba to moze zaraz wysiasc z autobusu i sie skonczy! A on na to: spierdalaj kurwo! Ona sie tylko spojrzala i powiedziala zobaczymy...a on na to grozisz mi szmato? Cisza nastala...jakas w dziewczyn towarzyszacych zwrocila mu uwgae ze tak do kobiet sie nie mówi...nie wiem gdyby ja tknal to sama bym nie wytrzymala i dala mu w gębe..co sie dzieje z tymi ludźmi?

Gość Ju......
To nie ludzie. To dresy.:o Na szczęście, większość jest mocnych tylko w gębie.

Gość skąd ja to znam...
Oczywisice wysiadajac krzyczeli...jebac stare kurwy i baby( mimo ze siedzialy starsze Panie) jebac wszystkie dziwki itp... Tak niedawno przeciez ja sama byłam w ich wieku i moi koledzy też ,ale no nie robilismy takich akcji. Ten co najgorzej psykowala mial dosc poteżna sylwetke wiec lipa..nikt sie nie odzywal bo jak twierdzili pewnie ruszysz gówno to zacznie smierdziec! Ale moj kolega ktory jechal powiedzial,ze jakby obrazil kogos znas,albo uderzyl to dziewczyne to by mu przywalil bo to juz przestalo byc smieszne. Wogole śmiali sie z rzeczy ktore dla mnie wogole smieszne nie byly...i to wszystko robia bo chca byc cool dla reszty towarzystwa!

Gość gfdssssa
a ja kiedys jechalam w autobusie, wsiadlo dwoch kolesi i zaczeli na caly glos sie wydzierwac, bluźnic i spiewac jakies piosenki. to dopiero bylo wkurzające :o jak w koncu wysiedli wszyscy odetchneli z ulgą, co za chamstwo, szok :/

Gość gfdssssa
oczywiscie to byli kibice :o

Gość Ju......
Samo taki zachowanie to jedno, ale przyzwolenie na nie przez otoczenie jest, moim zdaniem, gorsze. Ludzie nie chcą reagować, więc ci, którzy tak się zachowują, czują się bezkarni.

Gość skąd ja to znam...
Ci też spiewali np "Biały miś" :P Wogole wizualnie to byli ubrazni w same oryginalne rzeczy..bluzy nike,adidas...buty tez..- dzieci z tzw "dobrych domów". Mam siostre w gimnazjum..na szczescie z nia nie ma zadnych problemow i szanuje starsze osoby,ale jak patrze na jej rówieśnikow to:( masakra...

Gość gfdssssa
a co powiecie na smierdzacych bezdomnych? jak taki wsiadzie do autobusu to koniec, wszyscy uciekają jak najdalej od niego bo tak smierdzi :o

Gość skąd ja to znam...
Ju...... --> masz całkowita racje..wczoraj tez o tym rozmawialismy, ale ich bylo kolo 10...wszyscy tacy wyrośnieci..gdyby kilku facetow sie zebralo przynajmniej 4 to bylby luz..ale jeden sam nic nie zdziala:/ Kiedys byla podobna sytuacja..konduktorka zatrzymala autobus i powiedziala ze nikt dalej nie pojedzie dopki to "towarzysztwo" nie opusci pojazdu. Wówczas wspolpasazerowie zaczeli sie denerwowac i wszyscy wyrzucili tych gosci z pojazdu!

Gość skąd ja to znam...
gfdssssa --> bezdomni..mialam okazje pracowac z nimi...wierz mi lub nie ale niektorzy maja nie z swojej winy taka a nie inna sytuacje..smierdza no trudno..ale czesto przebijaja wysoka kultura wszystkich mlodocianych. Widzialam jak raz bezdomny a autobusie miejsca ustapil (lecz wiadomo nikt nie chcial usiasc) a taki gówniarz siedzial!

Gość n-teczka
tak , wolę bezdomnych niż chuliganerię

Gość ludzie opamietajcie sie
co ludzie maja do bezdomnych??? nie rozumiem.... cieszcie sie ze macie gdzie mieszkac i co jesc

Gość 18/19
Dziwię się tym dziewczynom, że zadają się z takimi prostakami. Nie znoszę przeklinania, więc trudno byłoby mi to tolerować w mojej obecności (no wiadomo, każdemu się wymknie, ale nie bez przerwy!), a co dopiero mówiąc o wyzwiskach, i to do obcyh ludzi! Byłoby mi strasznie, ogromnie wtyd za takie 'towarzystwo'...

Gość fanka anka
bezdomnym roznie sie w zyciu ułozylo, watpie zeby kazdy z nich wybrał taka droge, ale co z tego ja kjest ilus tam w dresach jak akzdy sie boi odezwac, lepiej to przemilczec dla własngego dobra tak wiekszosc twierdzi, najgorsze jest to ze oni sa mili dlaswoich rodzicow, dla sasiadow a jak jest ich wiecej to pokazuja swoje oblicze

Gość rumburakk
za publiczne uzywanie wulgaryzmow grozi mandat, jest to wykroczenie. za obrazanie kogos tez publizne, wyzywanie tez grozi kara. szkoda, ze ta dziewczyna nie zadzwonila po policje albo straz miejska, ale pewnie byla zszokowana albo nie chcialo jej sie w to bawic. szkoda, bo gowniarzom sie upieklo i czuja sie bezkarni

trzeba było pozdzwaniac chłopaków, obstawić autobus i skatować tę dzicz :P:P takie leszcze szybko miękną, gdy sie im troche po klacie poskacze :P ale Ty autorko, jak widze, nie masz duszy wojownika :P

"szkoda, ze ta dziewczyna nie zadzwonila po policje albo straz miejska" i prztrzymała ich tak ze 3 godzinki az przyjadą :D takie problemy załatwia się samemu a nie po psy dzwoni...

Gość fanka anka
najłątwioej mowic cos jak nas tam nie ma, samemu ciezko cos zdziałac, a zwłaszcza kobiecie

Gość podszywy łączmy się
a ty komiczne jak zwykle pierdzielisz bez sensu:P

Gość fanka anka
a co niby miaal ich sama pobic? pomysl czasem komiczne ona jest kobietaa ich bylo kilku

Gość fanka anka
jakbym wazyła z 90 kg to moze bym i miaal odwage cos zrobic, ale ja waze 46 i watpie zeby ktos sie mnei przestraszył

powinna zadziałać agresywnie... wystarczyłoby skuteczne acz brutalne załatwienie jednego i miałaby z głowy reszte :P

Gość podszywy łączmy się
uderzyła by jednego, a on ze wstydu przed kumplami by ją... komiczne pomyśl czasem, to nie boli.

Gość fanka anka
komiczne Ty pewnie bys skutecznie swa silna reka powaliła i to nei ejdnego, ale sa chudzinki ktore by i jednemu rady nie dały, zreszta glupio zeby dziewczyna bila faceta dlatego ze on przeklina, walnie go mocniej to potem bedzie ze on nieletni,a ona go pierwsza uderzyla i to ona bedzie miała problemy

\"uderzyła by jednego, a on ze wstydu przed kumplami by ją... komiczne pomyśl czasem, to nie boli\" za duzo filmów oglądacie... skutecznie zneutralizowany pierwszy atakujacy przeciwnik zazwyczaj konczy sprawe...

Gość podszywy łączmy się
komiczne teoretyk to z ciebie niezły, ale z praktyki leżysz...

tez mi cos po prostu bylo smiesznie w autobusie i tyle :o cos taka delikatna ?

trzebab yło gościowi ze łba wyjechać i temat skonczony... a jakby sie zabawa :P rozkręciła to zawsze dobrze jakiś sprzęcior przy sobie nosić - dla dogłębniejszego uargumentowania swych racji :P

ale po co ona sie wtracala skoro sprawa jej nei dotyczyla? mozna sobie przeklinac to wolny kraj