Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desiree9

Nadżerka- co to jest??

Polecane posty

Gość desiree9

siedem miesiecy temu ginekolog powiedziala mi ze mam nadżerke ale że zdaża sie to wiekszości kobietom i nie ma czym sie martwic... Ale ja jednak myle ze jest... Pomózcie prosze.

to zalezy jaka to jest nadzerka. Chodzi o to, czy sprawia ci bol, czy sie powieksza z czasem, czy nie..., jest wiele czynnikow. Powinnas poszperac na tym forum w tematach na starych stronach. Pamietam, ze byly tam tematy dot. nadzerki. U mnie lekarz tez stwierdzil niewielka nadzerke. Nie sprawia mi ona klopotow. Poza tym powiedzial, ze u mlodych kobiet to zwyczajna czynnosc jajnikow ja powoduje. Moze nawet zaleczyc sie sama. Powiedzial rowniez, ze jesli nie rodzilam jeszcze dzieci, to moge zapomniec o jakimkolwiek jej usuwaniu.

Gość haroldka
o matko to było sie dopytac nie? jesli stwierdził że nie trzeba z tym nic robic to nie rób, a czemu dopiero teraz o tym wspominasz? po 7 miseiącach? jesets w ciąży?

Gość haroldka
Chyba trochę niemiło, co? Jeśli się o coś martwisz to najlepiej idź do lekarza. Ja miałam usuwaną, ale dfawno temu-wypalali mi. Ale pytanie czy jesteś w ciązy jest bardzo trafne, bo mogą się porobić jakieś poważne stany. Czytałam o takich http://smyk.com/index.php?option=com_forum&action=post&id=4353&Itemid=0 Generalnie to tam na forum jest tez lekarz, więc skoro sama nie wiesz, to może najpierw tam sie po prostu zapytaj. Myślę, że to powinno Cię uspokoić. Pozdrawiam serdecznie i trzymaj się!