Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myśle i myśle

dość tego! Czas na dziecko?

Polecane posty

Gość a ja glupia czekalam
bylam z facetem 9 lat rozstalam sie znim bo zwiazek nie postepowal, majac 31 lat zwiazalam sie z innym mezczyzna, teraz mam 35 lat i wciaz staramy sie o dziecko, byly hormony, inseminacja i nic, zaluje ze nie wpadlam z poprzednim facetem, wiem ze moj obecny nie mialby nic przeciwko temu ze mialabym juz dziecko

Gość widac cały czas byłas
bezpłodna skoro teraz nie mzoesz miec dzieci. zdrowa kobieta zajdzie w ciąze i w wieku 40 lat. Jak nie mozesz od 31 roku zycia, to i mając 25 byś nie mogła

Gość a ja glupia czekalam
nie jestem bezplodna, mam wszystkie badania, ale chyba wiesz, ze od 30 roku zycia plodnosc bardzo szybko spada? tak mi to tez tlumaczy lekarz, do tego stres ze coraz pozniej

Gość mysle i myśle
kurcze, czuje sie totalnie zagubiona, z jednej strony ciagle meczą mnie myśli dlaczego nie mozemy jak normalni ludzie wziac slubu miec dziecka itp. Czekam na te cholerne oswiadczyny jak kretynka jakas. Jestem z nim tyle lat ze nie wyobrazam sobie bycia z kims innym, z reszta teraz kogos poznawac wszystko od podstaw - jakos kompletnie tego nie widzę. Mój chłopak poza tym, że ma podajście do rodziny i dzieci jakie ma jest naprawde fantastycznym człowiekiem, bardzo rozsądnym, zorganizowanym. Nie wiem co mam robić.

Gość nigdy o tym
przez tyle lat nie rozmawialiście??? To dziwne zapytaj go co sądzi o małżeństwie, dzieciach i powiedz jakie jest twoje zdanie na ten temat