Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weologfhhyu77

NAGIE PIERSI PENELOPE CRUZ....RANY TO NIEMOŻLIWE ...WIDZIAŁYSCIE ??

Polecane posty

Gość weologfhhyu77

JAKI ONA MA ROZMIAR MISECZKI ? mówi sie caly czas ze ma wyjątkowo maly biust (miseczka a)ale tu widac co innego.. http://www.egotastic.com/image-nsfw?path=0709/penelope-cruz-topless-cousin-02.jpg&info=Penelope%20Cruz%20Topless%20Cousin%20Pictures http://www.egotastic.com/image-nsfw?path=0709/penelope-cruz-topless-cousin-03.jpg&info=Penelope%20Cruz%20Topless%20Cousin%20Pictures To wyglada mi na dużą miske b nawet a nie a .

Gość shellenka
to nie penelope:O

Gość ona ma mały biust przecież
Widząc te fotki wcale nie zmieniłam przekonania ,że penelope ma malutki biust. Mały ale śliczny i jędrny.

Gość ona ma mały biust przecież
To niestety jest Penelope.Paparazzi przyłapali ją wtedy na plaży .Chwila nieuwagi i wszystkie media zagraniczne trabiły o tym ale to stara sprawa.i stare fotki.

Gość to miseczka małe c

Gość normalny biust o co halo.

Gość penelope wcale nie ma
malego biustu, nie slyszalam zeby ktos tak mowil ma biust proporcjonalny do reszty ciala

Gość dttwe4rt4
Jak ona ma mały biust to ja jestem święta. wszyscy jesteście nienormalni i macie manie wyglądu. Mały biust... dobre sobie, a pamela anderson też ma mały biust w takim razie. Zawsze znajdzie się taki, co stwierdzi, że ma małe (mimo że ma rozmiar kurna Z). I to wy kobiety zgotowałyście kobietom taki los. Gdyby ona nosiła A to by jej te piersi wypływały ze wszystkich stron. Ale nie, bo ona ma (niby) małe, więc musi nosić A!!!!! Idźcie się leczyć.