Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joloitaa

Ciąża w Anglii - co jak z czym, pomocy jestem załamana.

Polecane posty

Gość Joloitaa

Witam was kochane mieszkam w Luton niedaleko Londynu... mam 20 lat i chłopaka w Polsce, ale wlutym poznała Nasaha, pakistańczyka z którym pracowałam, sprawy tak się potoczyły że jestem w ciazy, jestem załamana co dalej? Kobietyy dajcie wsparcie ja juz nie wyrabiam

Gość oceniacz
przegralas zycie bwhehehe

Gość Koszalek
Dobre to stwierdzenie "sprawy tak sie potoczyly"

Gość ejejejejejejej
Po prostu wyrwal glupia Polke na baletach, latwe ruchanko. Wcale mu sie nie dziwie, tez lubie chodzic na latwizne. A ona sie nasluchala opowiesci o wielkich, murzynskich czlonkach, tyle, ze jest pusta i glupia i pomylila ciapatego z murzynem. Ot cala prawda.

Gość błahahaha
w coazy z kim z tym chlopakiem co go poznalas tam? w kazdym badz razie nie usuwaj ...

Gość polski ruchacz
Ale ostatnio mialem niestety dziwna przygode. Wyruchal mnie ciapaty...Co robic? Jestem w ciazy pozamacicznej???

Gość polski ruchacz
nie podszywaj się miernoto z penisem jak mój kciuk

Gość czarno to widzę
Wątpię że ten Pakistańczyk zechce Ci jakoś pomóc. No Twój chłopak by był chyba ostatnim głupcem gdyby z Tobą nie zerwał. Ja sama mam chęć Ci nawrzucać ale ciężarnej mi szkoda jakoś. Jeśli nie chcesz usunąć no to szykuj się po prostu do roli samotnej matki. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. Jeśli rodzina zechce Ci pomóc, to wracaj do Polski a jeśli nie to może tam Ci będzie łatwiej. Ale lepiej daj sobie spokój z muslimami.

Gość lakosta 99
po czym poznać debila na kafe? -śmieje sie przez ó zamiast u.

Gość gość
hehe, mocne temate

Gość Gostek Anglik
Ciapka chciala miec prawo do pobytu , dlatego zaliczyla latwy towar z biedniejszej czesci Europy. Przeciez taka niemka czy szwedka z ciapka do lozka nie pojdzie :D Mam dla ciebie rade - naucz sie kilka podstawowych zwrotow , np. Allah Akbar ! Kiedys twoj dzidzius zostanie pilotem :)

Gość empatique
Wiecie co ludzie, jestescie pojebani! to jest naprawde problem, oczywiscie dziewczyna go ma z własnej glupoty, ale chyba nikt nie jest doskonaly i każdy popelnia błędy, prawda? Pozostaje mi życzyc wam, bez względu na płeć, wyruchania przez Chińczyka!

Gość tolerancyjna84
moja kumpela tez pozala w angli pakistanczyka teraz sa szczesliwym malzenstwem jest cudownym mezem , wiec jesli go kochasz urodz dzidzie i zyjcie jak rodzinka

Gość tolerancyja84
przestancie jej dogryzac ze wzgledu na jego pochodzenie, ilu znacie pakistanczykow zeby tak oceniac. Maja inna kulture niz my to fakt ale moze on dla niej zmieni niektore poglady W życiu nigy nic nie wiadomo

Gość zmieni poglady
i poderznie gardlo w nocy

Co za ludzie! Dziewczyna pytała o radę, pewnie jej sie głupio zrobiło jak zobaczyła wszstkie te wpisy... Ech.... Ciekawe co by było gdyby jakas niemka napisała na niemieckim forum , ze wpadła z polakiem? Pewnie wyzywaliby ja tak samo jak wy ta dziewczyne. Miło by wam było to przeczytać? Bez sensu! Do autorki: Trzymaj sie i wejdz na inne forum, np zagranicą, albo te o ciaży... Pozdrawiam!

Jest takie piękne słowo: antykoncepcja... A teraz to dziewczyna musi stanąć twarzą w twarz z brutalnym życiem i ponieść odpowiedzialność za swoją nieodpowiedzialność....

Gość polski ruchacz
Ja mam laskę jak mały palec...... u nogi ;) :P :P

Gość gość
Podnosze, bo temat dobry und motzny:D

Gość mikie
No coz... Glupota musi bolec... Naucz sie tego: La illaha Ille Allach Mohamadur rasul Allach I powtarzaj 5 razy dziennie - To twoja nowa modlitwa... Jestem od '86 po za Polska i widzialem juz wiele, wiele jestem w stanie zrozumiec ale z Cacrochém? Ciapakiem? Smierdzielem z kopca, ktory jako towar trafil do cywilizacji? Gdybym byl toba, wzial bym line, ciezki kamien i skoczyl z mostu. Wspolczuje chlopakowi, ze cie wogole poznal bo jestes kim jestes i to co o tobie pisali jest szczere az do bolu...

Gość musztarda po obiedzie19
wiecie sama jak wpadam do rodzicow do Anglii to lubie sobie popatrzec na ciapakow bo niektorzy z nich naprawde fajne ciacha :) ale zeby dziecko sobie z takim zrobic??! he he coz glupota ludzka nie zna granic