Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joloitaa

Ciąża w Anglii - co jak z czym, pomocy jestem załamana.

Polecane posty

Gość na diecie....
no ale o jaka pomoc chodzi o autorce? chcesz usunac? urodzi?C podac go do asu o alimenty? wyjsc za niego za mąż? czy kupic bilet powrotny do polski?

Gość zoska z dywanem
nie usuwaj dzidziusia bo dzieci daja duzo radosci i wsparcia - nawet gdy sa jeszcze male! zostan w anglii, bo samotne matki maja duza pomoc od panstwa- z glodu nie umrzecie. Jak wrocixz do polski to bedzie przewalone bo u nas niestety jest czarnogrod i bieda niestety. Chyba ze masz dzianych rodzicow ktorzy chcetnie pomoga. Glowa do gory! i nie sluchaj tych podlych komentarzy - zycie jest zyciem i roznie sie toczy. Powodzenia

Gość jestem chrzescijaninem
Ty prawdopodobnie tez, jesli nie to nic nie szkodzi, zamknij sie w pokoj tam gdzie nikt nie bedzie Ci przeszkadzal. Porozmawiaj o tym z Jezusem Chrystusem, naszym zbawicielem. On jest Bogiem tzn. wszechmogacym. Przedstaw swoja sprawe, On ma rozwiazanie. Zostaw ksiazeczki do modlitwy, On zyje i mow do niego tak jak do nas. Ja cos takiego z Nim przezylem. Powodzenia.

do Zośka z dywanem teraz to już musztarda po obiedzie bo autorka topic założyła ponad rok temu.Swoją drogą,jeśli to nie była prowokacja,to ciekawa jestem,jak potoczyły się jej losy...

Gość mikie
Nie wiem czy jest to prowokacja czy nie, ale koorestwo jest koorestwem i zawsze nim bedzie. Tlumaczenie sie, ze jakos wyszlo jest totalna bzdura. Gdzie rozum? Miedzy nogami? Az tak swedzialo, ze pobliski ciaptak musial podrapac? Zgadzam sie z Arabusami, ze taka lale powinni rozwalic. Nic honoru, ambicji, rozumu i wartosci! Po co ktos taki ma zyc? rozwalic ja jesli nie ma odwagi zrobic tego sama. Po co to pisac takie bzdury do ogolnej wiadomosci i przyznawac sie jawnie do tego kim sie jest? Wiele polek nasluchalo sie bzdetow o czarnuchach i ciapatych a teraz lataja po swiecie z piz.a po prosbie. Niestety wielu facetow robi podobnie, ale jesli suka nie da pies nie wezmie, a one niestety daja i to nadmiernie. Kiedys za to sie wywozilo na taczkach ze wsi lub wywalalo za mury miasta, czesto palono na stosie - i to chyba powinno wrocic!

Gość ZniesmaczonyUK
...koorwa ..czemu te polki na wyspach tak się szmacą żeby chociaż z rodowitymi anglikami ..a to sami jamajcy, pakole, hindusi aż mi wstyd za moje rodaczki - materace dla bambusów jeszcze miała chłopaka ..brawo

Gość zoska z dywanem
o kurcze, nie zwrocilam uwagi ze topik pamieta dinozauury :(