Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam chcaialbym sobie wydepilowac trzy paski na brwich poprostu chce wziasc maszynke do wlosow i przejchac w trzech miejscach lub w dwoch na jednej z brwi ....... wiecie o co chodzi???? chcialbym sie dowiedziec ile taka usuługa kosztuje u fryzjera i jak mu to wytlumaczyc??? bo widzicie ze to nie jest proste

Gość na małym se zrób paski ....

Gość luiza006
Hejka,ja gole brwii mojemu bratu,z tym ze nie trzy a dwie bruzdy,mowi mi ze laski na to leca,ale czy serio nie wiem:-)pozdrawiam

Gość luiza006
noo tak właściwie to rezam mu takim specjalnym tasakiem rzeznickim ....:P szantażuje go ze jak bedzie dla mnie wredny to może nie wstać z krzesła ....

Gość luiza006
Witaj Igorze i wredny podszywaczu:-)golarka elektr.(tak jak na zero)najlepiej jak ktos Ci w tym pomoze-powodzonka...

Gość luiza006
Igorze-z tym "tasakiem" to nie ja pisalam,ktos poprostu sie podszyl-dlatego wredny podszywacz:-)napewno slowa te nie byly kierowane w twoja strone...pozdrawiam

Gość luiza006
Ostatnio próbowałam naszemu dozorcy zrobic takie brewki ale widząc mnie z tasakiem spierdolił do pobliskiego warzywniaka :O

Gość luiza006
niestety nie mam dozorcy,gdyz mieszkam w domu:-)mam za to ochroniarza:-)dobranoc podszywaczu papatki

Gość igorI98989.
NOOOO wydłubałem se scyzorykiem tatusia ...troche krzywo i wygląda jakby byk szczał ale obleci laski i tak sikaja po nogach :P

Gość Luna......
Sama sobie wydepilowalam brwi. Jak spojrzałam w lustro to się załamałam.Prawa jest OK. Ale lewa...koszmar.ma ok. 3 cm. długosci i jesty strasznie cieniutka.Co mam zrobic aby była taka jak prawa? Proszę o pomoc bo to wygląda fatalnie.Ciągle ja depiluje bo odrastajace też zle wyglądają..POMOCY....

Gość gina_deville
po prostu czekaj aż odrośnie i domaluj kredką do brwi, chyba że drugą wyrwiesz tak samo..