Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwikla kopytko

Dlaczego nie chce mnie żadna normalna laska?

Polecane posty

Gość cwikla kopytko

Gość cwikla kopytko
a te nienormalne umawiają się ze mną na 1 randkę i koniec,

Gość wmawiajcie sobie dalej

Ja potrafię zwrócić na siebie uwagę kobiety - co więcej potrafie też sprawić, że kobieta zwracając na mnie uwagę potrafi zwrócić obiad. I nawet nic nie muszę robić, po prostu sobie stoję i wyglądam :o

Gość cwikla kopytko
Własnie zwracam ich uwagę, bo mam oryginalna osobowosć, jestem superzwariowanym świrusem, jestem dobrze zbudowany, nie mam kompleksów i niedługo z dumą będę reprezentował klasę inteligencką kiedy obronie pracę magisterską. mam 27 lat. Potę będę sie starał o jakąś cieplą posadkę, a w przyszłości chcę się dostać gdzieś wyzej.

Gość cwikla-co to jest
"normalna laska"? myślałam,że jak się ma 27 lat to się umawia z kobietami :p

Ponad połowa z przytoczonych przez a ja wygrałem życie 16 elementów do mnie pasuje. Jesli wystarczy mieć choć jedną z tych cech żeby nie mieć szans to mam nieźle przerąbane :o

Gość cwikla kopytko
Nie uważam sie za brzydkiego, jedynie trochę łysieję, ale przy krótkim strzyzeniu to nie robi różnicy. Czy jestem niski 170cm nie wystarczy? Znam niższych którzy wyrywaja laski jak zboże. Nie jestem nieśmiały, pozatym studiuję techniki uwodzenia, ale jakoś mi nie wychodzi na dłuższą mewtę. Laski daja sie nabrać przez internet na różne teksty, a po 1 lub 2 spotkaniu kończą znajomość. Biedny to nie wiem, narazie bronię pracę magisterska, pzrerwałem pracę jako stróż żeby ją skończyć bo miałem sporo przerwy. Npisalem już że mam ciekawa osobowość, mam zajebiste pomysły i potrafie być romantyczny, leżeć w lesie noca i wsłuchiwac się w pohukiwanie sów. Przyznaję że nie mam gustu jeśli chodzi o ubiór, ale moja mama często kupuje mi ubrania i pomaga dobierać je, bo ja sam bym sie ubrał w to co leży na wierzchu szafy. Zajete tez podrywam, ale także młodsze siksy, i wolne. Nalezycie dbam i higienę, codziennie sie kapie i myję zęby po kazdym posiłku. Można ze mną pogadać o wqszystkim , szczególnie jesli laska interesuje sie polityką, muzyką metalową, ekologią , turystyką itp. Uważam się za kulturalnego staram się nie przeklinać, czasem coś pod nosem, ale mama ostatnio kupiła mi podręcznik dobrego wychowania, przeczytałem go od deski do deski i staram się do niego stosować. Ale poza tym nie mam żadnych zahamowań, jestem wesoły, sympatyczny, olewam niektóre obyczaje. A na randki nie zapraszam do restauracji ani to mcdonaldów. Przewaznie na wycieczki albo na dłuuugie spacery po mieście, tyle ciekawych rzeczy jest do obejrzenia. Albo po obrzezach miasta, lub wzdłuż torów kolejowych. Tylko niektóre sa leniwe i nie chcą, to robie krótsze trasy z nimi.

Gość vvvvv
Coś ci mama dużo rzeczy kupuje

Gość cwikla kopytko
Mama mi zawsze cos kupuje na targu, a od kiedy rzuciłem prace żeby dokonczyć prace magisterską to i tak połowa kuroniowki z PUP która dostaje idzie na bilety i moje wydatki związane z moim hobby a mianowicie kompletowaniem płyt budki. A jak ją zbiore to będe kompletował inne zespoły.

Gość cwikla kopytko
Dlaczego nie odpisujecie? Może jakaś by się ze mną umówiła. Preferuje od 15 do 35 lat. Raczej z małymi piersiami.

Gość cwikla kopytko
Podnoszę, poniewaz uważam że mój topik jest interesujący. Dlaczego mężczyźni o głębokim wnętrzu są nie zauważeni przez kobiety.

Gość ale ty nie masz glebokiego
wnetrza-jakis taki nijaki jestes

Gość cwikla kopytko
Jesteś w błędzie.

Gość cwikla kopytko
Jestem męższczyzną

Gość lovecats
Twoj sposob pisania nieco o Tobie mowi...i tez nie widze w tym nic interesujacego

Gość jesteś kretynem .........
i możesz napisać , że jestem w błędzie co i tak nie zmienia faktu że jesteś kretynem ;D

Gość nie chyba nie ma juz sensu
17) nie masz prawka (brak auta ujdzie) 18) nie masz pracy 19) jestes nieoczytany

Gość nie chyba nie ma juz sensu
i jeszcze wydajesz kase na kompletowanie plyt... zkoda pieniedzy. lepiej bys na auto zbieral

Gość cwikla kopytko
Prawka nie mam bo nie chcę. Lubięjeździc pociągami albo rowerem. Gdybym miał prawo jazdy stał bym sie za wygodny i jeździł nim takze do sklepu. A poza tym mam w planach zwiedzić wszystkie miejscowości w moim powiecie, potem w województiwe itd rowerem lub pociągiem. Nie mam pracy ale jestem ambitny, po obronie pracy magisterskiej czeka mnie kariera polityczna. I skąd wiesz że jestem nieoczytany, nie wiesz ile się naczytałem w zyciu książek. Mam w mojej sporej biblioteczce sporo jeszcze nie przeczytanych książek ale zamierzam je wszysciutkie przeczytać od deski do deski.

Gość cwikla kopytko
Wolę słuchać wartosciowych płyt Budki Suflera niż wozić dupę autem. Poza tym w przyszłości jesli będe miał żone to ona będzie prowadziła samochód, jezeli będzie chciała go mieć.

Gość cwikla kopytko
Może trochę odstaję od otoczenia, ale jestem indywidualistą i to czyni mnie niepowtarzalnym a zarazem skromnym ;)

Gość xczz
"i jeszcze wydajesz kase na kompletowanie plyt... zkoda pieniedzy. lepiej bys na auto zbieral" o tak, po co ma sie bawic w jakies glupie pasje, lepiej zeby mial samochod, aby wozic tylek jakiejs blachary

Gość ale masz oczy szok
nie masz prawka, nie chcesz zrobic... no wiec masz juz odpowiedź. teraz dorosly chlopak bez prawka to prawie jak kaleka... sorry. 27 lat, brak pracy i prawka.. nie dziękuję, nastepny proszę :)

Gość ale masz oczy szok
facet nie jest zaradny i tyle. zamiast zrobic cos pozytecznego (prawko) to zajmuj sie pierdolami, takie duze dziecko. dorosnij wreszcie, badz mężczyzną (prawko plus auto sprawia, ze facet jest po prostu bardziej meski, a nie taka cipa co auta prowadzic nie umie) to dziewczyna sie znajdzie. kazda rozsadnie myslaca dziewczyna chcialaby, zeby jej facet mial prawko i auto, nawet jesli sama ma. taki facet jest po prostu bardziej MESKI. proste

Gość cwikla kopytko
To znaczy ze wszystkie dziewczyny leca na samochód tak? Nie chce blachary. Chce normalną, naturalna laskę, jakby dzieliła ze mną jakąś pasje to by było spełnienie marzeń, ale przynajmniej żeby nie byla jak doda to minimum jakie musi spełnić. Mówie że prace będe miał od razu jak się obronię. Bez magisterki to mogę być stróżem, albo portierem do końca życia jak mój stary.

Gość cwikla kopytko
Nie mam zaniżonego poczucia męskości- wręcz przeciwnie i nie potrzebne mi do tego prawo jazdy ani zepsuta panna do tego. Chociarz mama też mi truje żebym robil prawko, ale pewnie dlatego zeby się miała czym pochwalić przed sąsiadkami i swoja koleżanką której nie cierpie.

Gość ale masz oczy szok
"chociaż" :D sorry ja bym nie chciala faceta, ktory nie wie jak sie pisze "chociaż" :D poza tym nic nie rozumiesz... nie chodzi o to, ze laski lecą na auto ale po prostu facet z autem jest lepszym kandydatem na przyszlego meża bo od razu widac, ze zaradny i nie marnowal czasu (na sluchanie glupich plyt) tylko zrobil sobie prawko.