Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cwikla kopytko

Dlaczego nie chce mnie żadna normalna laska?

Polecane posty

Gość cwikla kopytko
Nie uważam aby słuchanie muzyki z bogatą treścią było marnowaniem czasu. Poza tym po co mam marnować czas na robienie prawka, jak będe ministrem, prezydentem, albo sekretarzem generalnym onz to będe miał własnego kierowcę. :)

Gość cwikla kopytko
Zanim przyczepisz się do błędu ortograficznego, to przeczytaj cały topik i policz ile ich zrobiłem. Zdarza się każdemu, a poza tym ta uwaga nie wnosi nic wartościowego do tematu.

Gość ale masz oczy szok
co z tego, ze bedziesz mial wlasnego kierowce jak sam bedziesz noga i nie bedziesz umial nawet auta odpalic? nie zartuj. weź lepiej posluchaj mamy i idź zrobic to prawko. a ja ide stad, pa

Gość cwikla kopytko
nie idź, moglibyśmy jeszcze poflirtować

Gość ale masz oczy szok
nie podobaja mi sie twoje oczy hehehe

Gość cwikla kopytko
Tak tylko mówisz, zeby mi dopiec. kiedy kobieta mowi nie to znaczy "jak najbardziej" i w głębi duszy czujesz że to magnetyczne spojrzenie wciąga cię i pragniesz się zanurzyć jak w oczach kobry. Ale twoja przekora mnie nie podnieca. Poza tym ty lecisz na auta, więc na dłuższą mete się nie nadajesz na moją dziewczynę. Ew. na 1 noc.

Gość ale masz oczy szok
z toba na jedna noc? jak ty pewnie nie masz doswiadczenia i tylko bys sie skompromitowal :D ty sie nie nadajesz na jedną noc. zanim wreszcie sie nauczysz co i jak to duzo wody uplynie... dzieciak do tego bez prawka :D i pewnie kiepski w lozku, porazka...

Gość Erzulie
ja mam taką fajną laskeępo dziadku zapytam może Cię zechce .Tylko nie wiem po Ci tzw >normalna> jak dla mnie normalny-to nieciekawy w normie;)

Gość cwikla kopytko
ale masz oczy szok- to że nie mam dziewczyny na dłuzej nie znaczy że nie zaliczyłem nic. raz sie onanizowałem z dziewczyną 17 latek, miala śliczne malutkie piersiątka mniam. Ale poza tym byłem z jedną dziewczyną troche dluzej, ale raczej jako fuck friends. Ja chciałem coś wiecej, ale jak do niej przyjechałem 20km na rowerze to zastałem u niej jakiegoś fagasa. Niemniej jednak mam trochę doświadczenia i wiem że było jej ze mna dobrze, dużo sie szkole i czytam wszystko co dotyczy technik i staram się poznac czego pragnie kobieta. Zawsze nosze tez ze sobą prezerwatywy aby potencjalna partnerka seksualna nie musiała się stresować ani frustrować że nie ma zabezpieczenia, jak to często czynia wasi faceci.

:o Dajcie spokój. Ja nie patrze na to, czy facet ma samochód, czy nie. Jak będę chciała jeździć samochodem to sama sobie go kupie i zrobie prawo. Mój obecny chłopak ma pasje, kocha koncerty metalowe/hardcorowe, mosh, ma zupełnie inne zainteresowania niż ja, ale da się z nim pogadać o wszystkim. :) Więc jak dla mnie wartości materialne są na drugim miejscu.

Gość ale masz oczy szok
pewnie masz malego ***** ja ci dobrze radze, zbieraj kase na jakies duze auto. Auto to przedluzenie meskiego ***** wiesz? przyda ci sie tym bardziej :D

Gość Erzulie
ale czemu Cie to niby nie chcą jaki masz feler:)?

Gość cwikla kopytko
face down a skąd jesteś? ja tez lubie koncerty metalowe :) ale masz oczy szok- zaczynasz byc zgryźliwa bo nie wiesz już jaki feler mi doszyć, ale zapewniam cie że moje 18 cm (pewnie uznasz że dla ciebie to i tak malo) nie przeszkodzilo w tym aby zrobić jej dobrze (tej o której pisałem wyżej)

Gość ale masz oczy szok
gdyby jej bylo naprawde tak dobrze to by nie kopnela cie w tylek i nie zastalbys u niej w domu jakiegos innego kolesia :D :D kobieta wybiera tego z ktorym jej najlepiej w lozku, wiec soryy ale najwyrazniej sie nie sprawdziles :p

Gość ale masz oczy szok
bardzo kobieca ta dziewczyna :)

Gość cwikla kopytko
Mi nie pzreszkadzają grubsze udka, ale pewnie będzie miała też spory przerośnięty biust. Ta z która spałem miała taki. Nie podobało mi sie to, ale lepsze takie niż zadne. Wole maleńkie piersiątka takie które można zmiescić w dloni.

Gość prawde ci powiem
koles, jestes mamisynkiem : 27 lat i mama kupuje obrania -odpada! jestes niezaradny: brak pracy i magisterka w wieku 27 lat: odpada nie umiesz myslec rozsadnie:to pieprzenie o prezydencie itd, sory ale to godne dziecka a nie doroslego faceta, trzeba miec marzenia ale tez prace i itd aty siedzac na garnuszku mamy marzysz o byciu prezydentem :O odpada! jestes ciota: brak prawka, dzis kazdy facet i kazda kobieta powinna choc sporobowac je zrobic, nie kazdy sie na kierowce nadaje ale zeby to stwierdzic to trzeba sprobowac -odpada! pozwalasz by duzo forsy matki szlo na pierdoly czyli twoje plyty, godnosci nie masz?? sam na nie zarob, co innego jakby szlo na leki ale na kurwa plyty??? masz 27 lat!!! jestes nieodpowiedzialnym, dzieckiem a nie doroslym facetem oto dlaczego normalne kobiety cie nie chca!!!

Gość nie zalewaj
nie ma sily, musi byc z toba cos nie tak

Gość prawde ci powiem
najbardziej to te plyty mnie rozwalily, zeby na nie zarobic moglbys pracowac tylko w weekendy, i mialbys jeszcze na cos innego 27 lat a jak dziecko, jak dziecko....

Wypraszam sobie. Plyty kupują z wlasnych pieniędzy, które dostaję z PUP. Nie dochodzi do Ciebie , ze nie mam pracy, bo ja rzuciłem ażeby móc skoncentrować się maksymalnie na pisaniu pracy magisterskiej, bo w przeciwniństwie do innych piszę ją samodzielnie. Co w tym zlego, że mama kupuje mi ubrania, jedzenie tez kupuje i co z tego, już nie pracuje i sprawia jej to przyjemność. Poza tym ma jeszcze moich 2 młodszych braci. Im nie może kupować bo oni wolą szpanować markowymi ciuchami, więc jak cos przywlecze z targu to i tak będe musial to nosić. A po 3 coś sie tak uczepila tego prawa jazdy. Szukam dziewczyny, która sama będzie wolala prowadzić. Z tym prezydentem to troche dalekosiężne plany, jednak nie zamierzam spoczywać na laurach tylko działać, najpierw lokalnie, jakaś ciepla posadka a potem zobaczymy, jak będę mial znajomości to się wkręce gdzies wyzej.

Gość dla mnie facet co slucha
budki suflera przegrał życie :P

Gość ttttiiifania
daj zdjecie to ocenimy dlaczego

Gość ale jestes niski i łysy D

Gość loża szyderrców
Sprawa jest prosta. Pytasz, ludzie Ci piszą, jak jest, co i dlaczego, a Ty odpowiadasz, że masz to gdzieś, bo nie chcesz "laski-blachary". Znaczy realia i powody tak naprawdę Cię nie interesują. Po co zadajesz pytanie, skoro nie chcesz odpowiedzi. Facet z prawkiem JEST bardziej męski. Nie chcesz? To nie, ale się nie dziw. Nawet nie chodzi o prawko, ale Twoje podejście. Też bym nie chciałą takiego faceta.

No dobra może nie mam bujnej fryzury, ale obcinam się na lyso i mam seksowną bródkę (jak mi powiedziala kiedyś ta prawie-była) i tego tak nie widać. a po 2 170 cm to nie tak mało. mam niższych kumpli którzy kosza zboze jak leci. A mi czasem zdarzy sie jakas malolata na obciąganie ale na dłuższa mete nic z tego. Chociaz widze że przyciagam uwagę i lubia być przezemnie podrywane, ale mam pecha i tracimy kontakt zazwyczaj.

Dla tej jedynej bym dla świętego spokoju to prawko zrobił, ale i tak ona będzie prowadzić, bo ja w daszym ciągu mam zamiar jeździć pociagami lub rowerem. Po1 bo tak lubie, a po 2 jest bardziej ekologicznie.