Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabriellla 26

bol z jednej strony szyi-pomozcie co to moze byc?nie mam szansy wybrac sie do

Polecane posty

Gość gabriellla 26

lekarza w ciagu najblizszych paru dni. utrzymuje sie od 5 dni tylko z prawej strony szyi z przodu pod zuchwa migdal nie jest powiekszony leki przeciwbolowe na gardlo ani masci nie pomagaja.czy ktos tak mial?czy to moze byc zwykle przewianie?

Gość tez to mam
tylko ze u mnie trzyma sie to ponad 2 miesiace od momentu gdy zaatakowala mnie angina taki ciagnacy bol z jednej strony wzdluz krtani bylam u laryngologa stwierdzil refluks ale watpie w to mialam robiony wymaz grzybow nie wykryto, wykryl za to jakies elementy flory bakteryjnej STREPTOCOCCUS VIRIDANS D.liczne NEISSERIA SPECIES D.liczne.(nie wiem czy to dobrze czy zle) mialam robione usg wykazalo tylko ze wezly sa liczne i powiekszone ale w granicach normy tarczyca migdalki slininanki ok nie wiem co to za chorubsko ale codziennie jestem oslabiona raz lepiej raz gorzej ale zawsze nie tak jak trzeba czy ktos wiec co to??

Gość WYGLĄDA TO NA PRZEWIANIE
jEżeli kark jest tylko sztywny i nie ma bólu , to jest przewianie!!!jeżeli jest opuchlizna będą to węzły chłonne !!!!!!!!!!!!!!!

Gość tez to mam
mi lekarz powiedzial zeby nie zwracac na to uwagi ze to normalne po anginie ze sa powikladnia ze czasami powiklania z wezlami chlonnymi zostaja na zawsze po niedoleczonej anginie ale mnie to morduje jestem strasznie oslabiona niby wyniki w normie ale zero apetytu schudlam jak nie wiem co no i ten bol szyi boje sie ze to to najgorsze ;/////// :........(