Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

co sądzicie o facecie co bierze kreatynę ????

Polecane posty

ja od prawie miesiąca biorę bo to mi pomoże uzyskac szybszy efekt w postaci fajnej sylwetki ??? zastanawiam się teraz nad odrzywką na mase

Gość hush.......
kreatyna to na kreatywność? Jak tak, to ja też chcę :)

a nie możesz po prostu jeść dużo białka w postaci produktów, np.drobiu a nie jakimiś odżywkami się faszerować

Gość nie znam faceta ktoremu
kreatyna by pomogla. inne odzywki owszem, ale do tego treningi i regularne wysokokaloryczne posilki. oczywisie jesli cwiczysz na mase. generalnie branie kreatyny nie znaczy nic zlego, ale jesli facet ma leb na karku i wie po co ja bierze i jak do tego cwiczyc.

Gość hush.......
szkoda, bo właśnie piszę magisterkę i kreatywność zaczyna ustępować ;)

to fakt dieta odgrywa znaczaca role, ale odzyki pomoga przyspieszyc ten efek o ile beda dobrze dobrane. a tak poza tym to temat raczej na inny dzial.

gdzies tu niedawno czytalam, ze jest chuderlawy, ale jak nie cwiczy to nic mu nie da.

Gość ale nie staniesz sie
napakowanym miesniakiem bez szyi ?:O

Gość mój mąż mój mąż
Mój mąż bierze i kreatynę, testosteron i coś tam chyba jeszcze... glutamine czy jakoś tak, odżywki też mu mieszam, poza tym je normalne posiłki. Ma ciężką pracę fizyczną, choć we własnej firmie - często tak bywa - i szybko traci masę, a nie chce zaprzepaścić tego, co ma, czyli wspaniałe umięśnione ciałko. Przy wzroście 190cm waży ok 107kg. Pozdrawiam;)

mysle, ze jest z tych, ktorym napakowanie nie grozi, pewnie ma przemiane materii jak burza, tak wiec czeka go wiecej pracy nad soba. znam kogos kto jest w podobnej sytaucji, czyli chudzutki facet, a od czasku kiedy zaczal cwiczyc, dobrze jesc to 7 kilo w miesiac zrobil.

testosteron?

sądzimy iż przegrał życie szczególnie pewnie dlatego, że bierze tą kreatynę bo gdzieś pisało że tak wypada :D a nie korzysta z jakiegoś profesjonalnego programu treningowego :P

wszystko mozna wypracowac, ale to nie trwa jeden dzien.

jak dieta i trening nie pomaga to trzeba sie udac do lekarza, dobierze odpowednie leki na zwiekszenie masy, ale wydaje mi sie, ze u niego to nie choroba.

z tego co piszesz wynika, ze nie jest to sam testosteron a suplement diety majacy pobudzic jego wydzielanie. to juz jest roznica.

Nie choroba, po prostu chce dobrze wyglądać przy swoim wzroście, naczytałam się bardzo dużo o tych wszystkich suplementach i nie widzę w tym nic tak strasznego, jak mogłoby się wydawać na pierwszy rzut oka. Wkońcu to produkty ogólno dostępne na naszym rynku, a nie jakieś sterydy, które zresztą można w każdej siłowni dostać. I zresztą mało kto nie daje w tyłek.

nie wszystkie sa takie zdrowe, ale sterydy odpadaja napewno, bo nie ma chyba nikogo kto nie mialby po nich duzych problemow.

ciekawe czmu autor sie ulotnil

nie no ja wiem jak cwiczyc już mam pierwsze efekty :) ale to jest za mało zresztą muszę lepiej wyglądac :)

no tu niczego nie przyspieszysz. dzialaj i badz cierpliwy, a efekty beda, do prawdziwego lata masz czas jeszcze z miesiac wiec zdazysz przytyc.

mąż zaczął brać to wszystko, bo szlag go trafiał, jak ćwiczył i ćwiczył intensywnie, a efekty co prawda były, ale nie takie jakich oczekiwał, poza tym widział, jak \"rosną\" inni. Teraz oczywiście dalej ćwiczy regularnie 4-5xtyg ale suplementy i odżywki pomagają, nie męczy się takbardzo i są efekty. Ale ja do niczego nie zachęcam;)

zawsze beda tacy, ktorzy szybciej rosna...jesli biora anabiliki, tylko, ze w glowie pusto

Gość ewcvf3ef
co za znawcy

osobiscie jestem przeciwna braniu jakichkowliek \"dopalaczy\", tych slabszych i tych z górnej półki :O Mój były facet brał tego strasznie dużo, chodził nawet na terapię do psychologa, bo ciąglę wydawało mu się ze jest za mały :O przy wzroście 175 miał w klacie ok, 113 cm i wciąż narzekał ze musi więcej cwiczyć. na szczescie przestał brać ...