Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlode-na-lato

Lato z rozdziewiczaniem 16-nastek?

Polecane posty

Gość mlode-na-lato

Zbliża się lato i mój urlopik. Zawsze wyskakuje sobie gdzieś na dyskoteki na wiosce, podrywam laski w wieku zaraz po 16. Potem w sobote w jakimś moteliku bawimy się w pękanie błonki, nigdy ze starszymi dziewczynami nie miałem takich eksplozji jak z tymi młodymi.

Gość mlode-na-lato
ehh wyrwałem wczoraj jedną 17-nastkę w klubie sturdneckim; zasadniczo nie lubie ze je tam wpuszczaja na oko, powiedzialem jej ze lubie na ostro troche zeby sie odczepila, ale.. nie speszylo jej - za pol godzinki będzie. Pupa?

Gość mlode-na-lato
w sumie możecie rzucać propozycje, jakie dziurki i jak je rozdziewiczać.. no chyba, że Ona już dziwicą nie będzie, w sumie wyglądała bardzo dojrzale i w ogole zachowywala się nieskrępowanie.. ale zawsze możecie dziurke i pozyjce zaproponować.. kurcze dawno już z kobietą w łóżku nie byłem

Gość cwikla kopytko
zapraszam wszystkie młode dziewczeta, które pragną pozbyc się dziewictwa, a także dojrzale kobiety, które nie odbyły jeszcze stosunku z mężczyzną plciowego lub tez oralnego do zapoznania się, oczywiście nie wszystkie, zabezpieczam się i jestem zdrowy.

Gość trakka
spier***ć zboczńcy!!!!!!!!!!!!!! powalone śmierdzące skunksy żdna na was nie poleci i pewnie nie poleciała!!!!!!!!!!

Gość cwikla kopytko
Wypraszam sobie, ja tylko chciałem pomóc.

Wypraszam sobie, nie jestem półinteligentem. W czerwcu bronię prace magisterska z politologii a wtedy godnie i zdumą będe mógł reprezentować klasę inteligencką. A to że 16stki sa latwe i fajne to nie moja wina. Zreszta ja nie zaliczam panienek, napisalem tu posta, aby bo lepiej stracić to dziewictwo z kimś wartościowym i dojrzałym a nie z jakimś szczylem.