Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgce

ostanio zauwazylem ze podobaja mi sie

Polecane posty

Gość 77koala
Obojętne - proste czy kręcone, oba rodzaje są sliczne. Loki są zjawiskowe, ale też gładkie proste włosy są urzekające. No po prostu wszystkie, byle długie. A laska ze zdjęcia ma już dość długie.

ładna blondzia z tej rzeczywistosci :) gosc w kapturze to Twoj facet?

Gość jedna z najpiękniejszych
kobiet, jakie znam z TV była ogolona na łyso, albo na zapałkę. Zjawiskowa twarz. Z włosami też widziałam - była niemal pospolita. Sinnead o'Connor.

Komiczne:-) tak to mój ukochany:-) Co do włosów to mi sie zdecydowanie bardziej podobają brunetki(sama jestem blondynką) i uważam po obserwacji męskiego towarzystwa ,że męzczyżni tez uwilbiają ogniste brunetki:-)

Gość małgoo
Sama mam włosy mniej wiecej do polowy pleców, ladnie ulozone, lekko wycieniowane przy twarzy. Ale wielu dziewczynom naprawde duzo bardziej pasuje krotka fryzura - taka do ramion albo ciut krótsza, z jakimś pomysłem... Bo wiele młodych dziewczyn wygląda bardzo nieatrakcyjnie i niezadbanie przez te długie włosy, przedziałek na środku głowy, wiecznie potargane, rozdwojone, zupełnie bez polotu, proste albo związane byle jak w kitke. To wyglada w wiekszosci przypadkow niechlujnie i dosc obrzydliwie, zwlaszcza jak dziewczyna ma włosy niezbyt gęste. Twarzy też wcale nie zdobią włosy wiszące prosto z dwóch stron i wsadzane za uszy, bo przeszkadzają w czytaniu... Wyglądają w najlepszym razie nudno i bez polotu. Zmiana fryzury na ciekawszą, dobrze dobraną do twarzy, często krótszą, potrafi zdziałać cuda. I jakoś wbrew temu co tutaj panowie piszą, nikt na te szare myszki, z wlosami niescinanymi od pierwszej komunii, w cieniutkim warkoczyku za tyłek, nie szaleje.

Gość małgoo
nikt na nie nie leci, badz nikt za nimi nie szaleje przedobrzyłam :P

małgoo Moja droga. My tu mówimy o włosach krótkich jako o włosach najdłużej do brody. I o ekstramalnych tego typu fryzurach w stylu jezyki itd. Włosy do ramion zalicamy do półdugich a w naszej kwalifikacji liczymy jako długie. Uważam też z własnego doświadczenia ( w L.O. w okresie buntu młodzieńczego też miałam krótkie włosy), że krótkie włosy wbrew pozorom trzeba dłużej układać, bardziej o nie dbać bo wystarczy wiatr czy lekka drzemka na poduszeczce a juz jest klapa. Więc we włosach krótkich trudniej wyglądac "na zadbaną fryzurkę :-)" Natomias "wiecznie potargane, rozdwojone, zupełnie bez polotu, proste albo związane byle jak w kitke. To wyglada w wiekszosci przypadkow niechlujnie i dosc obrzydliwie, zwlaszcza jak dziewczyna ma włosy niezbyt gęste." - No takie włosy moja droga to są w jakiekolwiek długości przekreślone:-)

rzeczywistość - bardzo groznie wygląda :) taki gangsta style :)

komiczne Gdzie ja groźnie? Już mi kiedys gdzies napisałeś ,że jestem dresiarą :-) Ja jestem bardzo dobra. A gdzie Twoje zdjęcia dla mnie? A piesek ładny? Co do Sinead O'Connor no ta przyznajmy sliczny owal twarzy, znosne uszy ale boże zlituj się przecież ona wygląda jak po chemioterapii. To prawda, że przeciętan dziewczyna ogolona na łyso wyglądała by 100 razy gorzej ale jej ( Sinead O'Connor) mimo wszystko byłoby 100 razy lepiej we włosach. Moje zdanie