Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokahontaz_

sposób na każdego faceta...

Polecane posty

Gość pokahontaz_

chcesz by każdy mężczyzna padał Ci do stóp. Bardzo proste... wystarczy spełniać 3 warunki, a wszyscy będą Twoi... po 1) trzeba być piękną po 2) trzeba być zgrabną po 3) [i najważniejsze]trzeba być świetną kochanką... do tego jeszcze chodzić z podniesioną głową i oto cała recepta... POZDRAWIAM

Gość bgce
nie ma recepty na facetow . KAzdemu podoba sie inna dziewczyna.

a po co ta podniesiona głowa, u faceta podniesione co innego to rozumiem

kiciuś ktoś się znajdzie:P a w temacie 1,2 odpuszczamy dokładamy 4 trzeba być dobrą partnerką i będzie ok

kicia bo pojęcie piękna i zgrabna jest subiektywne :D No tak tu też można polemizować co to znaczy partnerstwo

Gość cwikla kopytko
Na mnie nie ma sposobu. kobieta musi się wysilić aby mnie zdobyć. Nie wystarczy zeby była dodą.

kiciuś ja tylko uważam że te punkty są zbyt subiektywne A tak w ogóle to temat jest tendencyjny i nie uwzględnia mniejszości seksualnych:P od razu dodam że się do nich nie zaliczam :P

Gość pokahontaz_
bgce: jak to nie ma recepty? właśnie Ci ją podałam :/ cwikla kopytko: od reguły zawsze są wyjątki... ;)

kicia no dobra niech będzie :P

Gość ghdjg
zmienilabym na a)musisz sie czesto usmiechac b) musisz byc inteligentna c)musisz byc dobrym czlowiekiem i szanowac ludzi d)musisz byc zadbana i atrakcyjna

Gość pokahontaz_
ghdjg : spoko, też tak kiedyś myślałam... Kotek mruczek jest jeden: dziwię Ci się bardzo, skoro uważasz (być może nawet słusznie) że to forum jest mało ambitne to po kiego tutaj wchodzisz? co więcej, masz nawet zastrzeżony nick, wiec mogę uważać że spędzasz tutaj dość sporo czasu. poza tym jest to babskie forum, więc Twoje komentarze wydają się być co najmniej zbędne o tyle o ile nie są na temat wątku... pozdrawiam

na forum jestem dla rozrywki ...ot co :classic_cool: Dziękuje za uświadomienie że to babskie forum :D:D:D:D i co w związku z tym ? Co zaś się tyczy tematu hm....mam prawo wyrazić opinie czy może się myle?

Gość PIE..PERZYCIE DZIECI
WYSTARCZY ABY BYC DOBRA KOCHANKĄ :D Wszelkie inne mankamenty zostana wybaczone

Gość glupie pindy jestescie
piedrolisz autorko.

dorzuciłabym, że nalezy umieć faceta wysłuchać :) Wbrew pozorom oni lubią mówić, tylko trzeba sprawić, aby być uważaną za odpowiednie audytorium...75% sukcesu ;)

Gość magary7
faceta trzeba wysluchac,poglaskac, pochwalic i byc namietna kochanka. sukces murowany.

Gość magary7
jeszcze mi sie przypomnialo co ktos powiedzial:traktuj swojego faceta jak psa tzn musisz go dodrze karmic,glaskac i czasami wypuscic na noc z domu

Gość powiem wprost
eee tam trzeba facetowi zawsze sciemniac że wam imponuje: jego wygląd jego praca jego samochód jego hobby wielkośc jego penisa.... trzeba faceta PODZIWIAC jak to łyknie to jest Wasz

Gość powiem wprost
ostatnio mój coś majsterkował....wydłubał jakieś coś ze sklejki, pracował nad tym duperelem od tygodnia....gdy mu powiedziałam że tak superprecyzyjnie to wyciął to aż puchł z dumy.....a jak mu oczy błyszczały.... przekonywująco zabrzmiał zwłaszcza mój zachwyt że zrobił to sam bez szablonu.....