Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weroniza

Moj facet chce eksperymentowac w lozku! Ja jeszcze nie! Jak mu to wytlumaczyc?

Polecane posty

Gość Weroniza

No wiec jestesmy ze soba jakies 4-5 lat. Normalnie sie kochamy. Ale ostatnio on nalega abym wziela jego penisa do buzi i kolokwialnie mowiac \"zrobila mu loda\". To jest jakis KOSZMAR! Albo aby \"usiadla\" na jego penisa na jego brzuchy i tak do gory jakis skakac. jak mam mu powiedziac ze nie jesetm na to gotowa bo on sie wkurza

Gość a ty jestes durny i wredny...
normalnie delikatnie długo ze soba jestescie nie powinno to stanowić dla ciebie problemu żeby z nim porozmawiać a czemu nie chcesz spróbować? wstydzisz sie?

Gość jamjest
niezła prowokacja ale jak w każdej legendzie jest ziarno prawdy pewnie zdarzają sie takie kobiety, troche współczuje ich facetom ale pewnie oni tak lubią skoro z nimi są nie? albo laski nadrabiają innymi cechami, może świetnie gotują, piwo przynoszą...

Święta prawda i dzięki tym damom w łóżku burdele mają się nieźle

Gość siąść na penisa to się nazywa
na jeźdźca. To co wy tylko po bożemu przez dziurkę w prześcieradle?

Gość do ślubu szła jako dziewica
z taką babą w łóżku jak autorka to się posrać z nudów można, a nuda to najgorsza rzecz w życiu. Możesz się przygotować na oziębłe pożegnanie

z takim chuujem co nawet gaci babie nie potrafił zdjąć, buhahahaha

4-5 lat i mu loda nie robiłaś....A niby "normalnie" się kochacie... A "robienie loda" to niby jakieś nienormalne ma być??? Może traktujesz je w kategoriach: poczekam jeszcze z 10lat i może go tam dotknę???? Ile jeszcze masz zamiar czekać??? Nie no... To ja powiem, że jestem w szoku... mega szoku....

To jest raczej poczekam jeszcze 10 lat i facet da sobie spokój. To nie brak gotowości z Twojej strony ale zwykła oziębłość, jak myślisz ile lat facet będzie chciał walczyć z takim przypadkiem

Ja bym mu dała jeszcze chwilkę, póki nie spotka laski, która nie "brzydzi" się takimi zabawami... Niestety, ale faceci i kobiety też lubią urozmaicenie w łóżku.... Ale co to będzie jak on zaproponuje anala???? Toż to będzie grzech śmiertelny :P

kobitko ze wschodu wystarczy jak diabeł jest pod spódnicą w okolicy wzgórka wenus

po 4-5 latach nie jest jeszcze gotowa, kurva, to ten facet pewno flegmatyk większy od Anglika