borynka 0 Napisano Maj 12, 2008 czesc dziewczyny sluchajcie nie dawno (tydzien temu) zaczelam wspolzyc z moim chlopakiem narazie doszlo do 3 stosunkow i dzis dostalam okre a powinnam dostac dokladnie za tydzien w poniedzialek!! czy to normalne?? czy ktoras tez tak miala po zaczeciu wspolzycia??? ja nieraz wczesniej dostaje okres ale z 1 -2 dni a nie 7:( pomozcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borynka 0 Napisano Maj 12, 2008 blagam pomozcie mi!! co to mozebyc?? czy isc do ginekologa?? zawsze zabezpieczalismy sie czy to normalne ze okres wczesniej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Assiii 0 Napisano Maj 13, 2008 jeśli to były twoje pierwsze razy to organizm mógł w różny sposób zaregować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Maj 13, 2008 roznie to z nami bywa. Niekoniecznie mozna to wiazac z seksem, choc jest to niewykluczone. A bralas pod uwage ewentualne przeziebienie, branie lekow, stres, wysilek?, albo wyjazd? jesli nie, to zastanow sie, a moze znajdziesz jakis powod. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
borynka 0 Napisano Maj 13, 2008 sluchajcie ja juz dzis nie mam:/ juz rano nie mialam:/ ale mi wydawalo sie ze to okres ale to chyba to wydzielina miala taki podobny kolor bo to nie byla miesiaczka:/ teraz juz jest normalnie jakbym miala dni plodne tzn ta wydzielin ama juz taki sam przeswitujacy kolor jak zawsze. czy ktoras miala juz tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najzwyklejsze jajeczkowanie Napisano Maj 13, 2008 to jest dorosość, dziecko miałaś owulację, jesteś płodna to jest życie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość najzwyklejsze jajeczkowanie Napisano Maj 13, 2008 dorosłość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach