Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktospyta

objaw owulacji

Polecane posty

Gość ktospyta

czesc dziewczyny. mam dosc mocno nurtujace mnie pytanie. wiadomo ze w czasie owulacji wystepuje gesty, przejrzysty i rozciagliwy sluz przypominajacy bialko jaja kurzego, i rzeczywiscie w niektorych miesiacach obserwuje to wyraznie a w innych wogole, czy to oznacza ze w miesiacach w ktorych brak takiego sluzu nie wystepuje u mnie owulacja? czy moze byc owulacja a nie wydziela sie na zewnatrz tyle tego sluzu? kolezance lekarz stwierdzil ze z powodu dlugiego zazywania hormonow ma zaburzenia owulacji, ktora pojawia sie nie w kazdym miesiacu. moze mam to samo, stad raz obserwuje ten typowy sluz a raz nie? prosze pomozcie

Gość up upsssssssssssssssssssssssss
ja też chciałabym to wiedzieć....

Gość a brałaś hormony
???? Po hormonach faktycznie organizm się musi unormować. Trwa to czasem tylko kilka cykli ale czasem nawet nie wiem dokładnie ale czytałam że nawet do 2 lat. Zwłaszcza jak się długo przyjmowało. Brak śluzu albo jego niedostateczna ilość może być też spowodowany niezdrowym trybem życia. Słyszałam że czasem wystarcza drobne zabiegi żeby to zmienić, takie jak spanie w mocno zaciemnionym pokoju. Ponoć też jakiś syrop jest na poprawienia jakości śluzu, ale w tym momencie nie pamiętam jak się nazywa.

Gość jaaaaaaa......
na poprawienie jakości śluzu z naturalnych metod ponoc dobry jest olej z wiesiołka!

Gość znalazłam jak to się nazywa
syrop mukolityczny - Guajazyl