Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajsha

CZY MOZLIWA JEST NIEPłODNOSC????????

Polecane posty

Gość ajsha

mam pytanie, czy mozliwe jest abym miala jakies problemy z plodnoscia po tym jak3 lata temu mialam zaburzenia odzywiania (ano, bulimia) ale na szczescie nie trwalo to dlugo jednak mialam zanik miesiaczki na ok 4 czy 5 miesiecy. Czy moglo to jakos wplynac na moja plodnosc? Pozniej okres wrocil i jest do tej pory regularny. Z gory dziekuje za odp

Gość ajsha
obecnie mam regularny okres wiec jak moge sprawdzic czy jestem plodna? .... Byłam ostatnio u ginekologa na komtrolnym badaniu, nie powiedzialam mu o tym. On przeprowadzil wywiad i zrobil usg no ale tak raczej ew nieplodnosci sie nie wykryje...

Gość ajsha
zalezy mi pilnie na odp wiec odswiezam..

Gość ajsha
jest ktos, kto wie cos na ten temat? Ma moze podobne doswiadczenia?...

Gość ajsha
może jutro jak odswieze ten temat ktos mi pomoze...

Gość kacapowa
Może byc, że wpłynęło, a moze byc, ze nie wplynęło. Czasem osoba , która chorowała latami daje rade zajsć w ciażę, i to nawet w stanie, kiedy jeszcze nie doszła calkiem do siebie, a czasem wystarczy niedługi czas i juz jest wielki problem. Idx do lekarza, powiedz mu, jak było, i niech ci powie, co robić, jakie hormony, jakie badania itd.

Gość niedowaga moze miec
wpływ na dziecko (zagrozenie niedorozwojem płodu itp) ale ma znikomy wplyw na płodnosc, jezeli masz problemy z zajsciem w ciaze skontaktuj sie z lekarzem, zrob odpowienie badania, mozesz miec tez policystyczne jajniki (objawem jest np wlasnie nieregularna miesiaczka), albo pech chcial ze jestes bezplodna i czy bys miala klopoty z jedzeniem czy nie niczego by to nie zmienilo. Przede wszytstkim musisz skontaktowac sie z lekarzem

Gość ajsha
dzieki za odp ...