Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama - gapa

Błagam o szybką odpowiedź!!!! -kapturek czy kołnierz?

Polecane posty

Gość mama - gapa

Syn idzie do komunii. Kupiłam już wcześniej albę, lecz nie przyjrzałam sie jej dobrze, a teraz widzę, że jest to biała szata, oddzielnie jest jekby duży kołnierz o oddzielnie jakby kaptur. Czy nałożyć te dwie rzeczy???? Nie mam kogo zapytać, a i jakos głupio - może wiecie? I drugie pytanie - pod tą albę trzeba spodnie i jakie? Białe czy mogą być inne? Uff...wiem, że ze mnie gapa. Odpowiedzcie! :) (:

Chłopcy idą w kapturku a dziewczynki w kołnierzu.Pod albę możesz ubrać ciemne lub jasne spodnie.Jakie tam masz:)

Gość mama - gapa
Dzięki. Właśnie nie byłam pewna, co narzucić na tą albę. Mam beżowe spodnie, kupiłam kiedyś, leżały w szafie jako za duże, teraz sie nadadzą. A gdzie schować synowi chusteczkę, bo w albie nie ma kieszeni? Jest alergikiem i , szczególnie w maju, non stop smarka? Wiem, że mało kto ma taki problem.

Gość mama - gapa
myszsza - ja też gratuluję synka. Ma niecodzienne imię - a mój syn tez ma niecodzienne imię - Cyprian. Córeczkę nazwałam Ariadna..

dzieki dziewczyny :) jak bede miala drugie dziecko to bedzie Julian lub Lucyna ewent Ryszard lub Melania :) lubie polskie ale nieoklepane imiona, niektorym sie to nei podoba ale coz.. a Cyprian sliczne :)