nulla26 0 Napisano Maj 13, 2008 w dniu kiedy mam wesele wypada, że mam dostać okres. Zawsze bardzo ciężko przechodze przez pierwsze 2 dni. Jestem cała obolała i nie do życia. Może są jakieś sposoby żeby opóźnić okres? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybarybaa..ryba Napisano Maj 13, 2008 tylko tabletkami anty opoznisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nulla26 0 Napisano Maj 13, 2008 nie zażywam tabletek anty, a jakieś inne sposoby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oba takie same Napisano Maj 13, 2008 będziesz tak zdenerwowana ze sam się opóźni;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybarybaa..ryba Napisano Maj 13, 2008 stres moze opoznic ale tez przyspieszyc wiec nie wiem czy warto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martyna_sch Napisano Maj 13, 2008 idź do ginekologa,przepisze ci odpowiednie tabletki;)i niekoniecznie antykoncepcyjne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciąża Napisano Maj 13, 2008 :). Ze znachorskich metod to trzeba coś kwaśnego wypić. Ocet, sok cytrynowy ale nie ma gwarancji że to pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach