Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka 102

wlosy blond

Polecane posty

Gość agnieszka 102

czesc kobitki :) mam maly problem .. od kilku lat mam blond wlosy ( oczywiscie rozjasniane ) bo naturalne to brązowe .. mam tez jedną fryzjerke do ktorej chodze juz kilka lat i roznie to bywa .. czasem jestem zadowolona a czasem nie .. ostatnio wlasnie robila mi odrosty ( 5 dni temu ) i zauwazylam ze w niektorych miejscach nie rozjasnilo mi tak jak powinno czyli na bardzo jasny blond tylko gdzie nie gdzie mam pomaranczowe :( chciala bym cos z tym zrobic bo nie moge patrzec na to bo jednak jest to widoczne z czego jestem bardzo nie zadowolona.. myslalam zeby kupic rozjasniacz i w domu sama sobie nalozyc w tych miejscach albo jakas farba tylko boje sie zeby nie spalic wlosow .. macie jakies rady ?? acha jeszcze jedno pytanko bo zawsze mam robione rozjasniaczem i to nie jest takibialy blond tylko takie troszeczke zolte .. chciala bym zeby byly bielsze .. co mam zrobic ?? noi co z tymi pomaranczowymi miejscami ??

Gość MARUSKA26
Hejka poszukaj tylko na kafe,tutaj duzo sie na ten temat pisalo:-)M.IN O PLUKANCE ...

Gość agnieszka102
wlasnie o plukankach jest malo

Gość zetowiczka
czesc! ja uwazam, ze powinnas udac sie do pani fryzjerki, powiedziec co nie pasuje i co w duszy gra. sama nie ryzykuj-nie wiadomo co z tego wyjdzie. moze miala zly dzien lub fryzjerka byla juz zmeczona? jesli jest cool i spoko, to zrobi to za darmo albo obnizy cene. pozdrawiam

zdecydowanie powinnas isc do fryzjerki i zglosic reklamacje , a co do plukanek na zolty odcien wlosow polecam 1% roztwor gencjany , doslownie 2/3 kropelki rozpuszczamy w miseczce wody i polewamy wlosy . Kolor gencjany z woda powinnein byc taki blado niebieskawy , ale tez uwazajcie z ta gencjana bo jesli z kolei sie przesadzi mozna chodzic przez jakis czas z fioletowymi wlosmi

Akurat tego nie weźmie płukanka. Musisz iść na poprawkę do salonu i powiedzieć jej o co ci chodzi powinna ci za darmo poprawić. Ten typ zażółcenia jest spowodowany nieprwidłowym nałożeniem rozjaśniacza albo rozlanie sie go i nie da sie go niestety usunąć płukanką