Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

zaczynam kuracje z inneov cellulit

Polecane posty

zaczelam wczoraj, 2 kapsułki 2 razy dziennie, koszt 15 dniowej kuracji to 75 zł. trzeba stosowac trzy miesiace czyli 450 zł ale mam ogromna nadzieje, tyle sie naczytalam ze postanowilam sprobowac, nie bardzo mnie na to stac ale odmowie sobie wsyztskiego zeby sie tego pozbyc, kto walczy ze mna?

Gość desiree9
ja tam wole zel z oriflame bo pomaga

nikt wiecej nie chce dbac o swoje ciałko? a moze ktos wie co do tego dolaczyc zeby efekt byl murowany?

Gość niania24
widac wszystkie juz są po uzyciu tego cuda i nie maja cellulitu:-)

Gość taka prawda jest
znam ta firme bardzo dobrze i pracowników osobiście, oni sami wiedzą, że te kapsułki nic nie daja...przykro mi ale to tak pomaga na cellulit jak smarowanie sie psia kupa. Szkoda kasy!

dodalam jeszcze peeling kawowy,musi pomoc, 1%, a moze nawet nie jest zlych opinii o inneuv wiec musi dzialac, po prostu musi!! tak bardzo w to wierze.. nie jem po 18:00, to jest straszne, glodna jestem jak fiks ale wytrzymam:-)

o rany nikt nie je inneov? minal juz tydzien, skóra bardziej ujedrniona i napieta, cellulit? jeszcze mi ciezko powiedziec, wydaje mi sie ze cos ruszylo ale chyba za krotko jem i to jakies zwidy. na pewno lekkosc nóg, zawsze mialam takie ciezkie a teraz duzo wiecej moge chodzic:-)

jest poprawa!! jest poprawa!! jest poprawa!!! nie wierze wlasnym oczom, cos drgnęło,nie jest to duzo ale jest!!! Uf, dobrze ze kupiłam drugie opakowanie, jestem zabezpieczona, we wtorek zaczyna sie trzeci tydzień kuracji:-), chyba sama sobie pisze tutaj ale to nic hehe

Gość moondriver
Hejka:))) ja rowniez zakupilam ten inneov,a teraz bede sprawdzac czy dziala:))))

Gość moondriver
jakby co to daj znac,co jakis czas jak dziala u Ciebie:)))

na razie ciagle ten sam etap co poprzednio, troche zaniedbalam ostatnio picie zielonej herbaty- wspomagacza w oczyszczaniu ale jutro od nowa bede pic-)

Gość moondriver
Hejka:) a ja dzien rozpoczelam od cwiczen:) pozniej sniadanie i napoj truskawkowy;) zamierzam tez zaczac pic zielona herbate:) Pozdrowki i do napisania

Gość inez-ka
Ja zakończyłam kurację - inneov cellulit w saszetkach - efekt? Nawet jak bedzie 5 st. to nie zdejmę mini - ewelacja ! Naprawdę dziewczny to działa !

Gość inez-ka
chciałam napisać - rewelacja

Gość do lamera
nie działa, wypilam dwie kuracje :O I te zele itp też nie działają.

Gość moondriver
Kurcze,a ja mysle,ze podziala;) dziewczyny trzeba byc dobrej mysli:))) poza tym pic duzo zielonej herbaty,wody i troszke sie poruszac:)

Gość moondriver
Ale sie ciesze,to naprawde zaczyna dzialac,cellulit sie zmniejsza!!!! Zaczelam pic wiecej wody mineralnej i zielonej herbaty,a do tego cwiczonka 15 minut dziennie i wystarcza!!! To wlasnie tutaj pierwszy raz dowiedzialam sie o istnieniu inneov..dzieki!!! Pozdrowki dla wszystkich ,ktorzy walcza i ktorzy juz ta walke wygrali!!!!

Gość inka_kg
INNEOV SASZETKI - kończę pierwsze opakowanie - jest bosko! Widzę po skórze-gładsza! Miałam bolący cellulit na udach, jak ścisnęłam w dwóch palcach skórę odczuwałam ból,teraz jest o wiele lepiej. nie ćwiczę, ale nie palę (to podstawowa rzecz w walce z cellulitem!!!!), nie piję kawy, a zieloną herbatę, nie jem tłuszczy, ale jestem na diecie 1200 kcal, jem do 18tej z dużą ilością błonnika i białka. Do tego 1,5 l wody niegazowanej niesmakowej dziennie i dziewczyny co najśmieszniejsze-mój facet codziennie wieczorem bierze masażer i rękawicę do masażu w ręce i jedzie mi od łydek po uda biodra i brzuch mega masaż, aż się zmęczy. Co prawda na początku bolało, ale teraz już mnie nie boli, no czasami jak przydusi mocniej, ale inneov DZIAŁA!!!! i kupię jeszcze na pewno kolejne opakowania. Mam co prawda straszny problem z tym ochydztwem, a mianowicie na ramionach,brzuchu,pośladkach, biodrach,udach, bliziuteńko kolan oraz łydki aż po kostki:( Ale walcze twardo! Przyłączcie się! KOCIUR POZDROWIONKA JESTEM Z TOBĄ

Gość moondriver
Witam ponownie!!! Kociur co z Toba??? Nie odzywasz sie:( Ja sobie pozwalam na jedna kawke dziennie,ale usprawiedliwiam sie cwiczeniami:))) poza tym tez pije wode mineralna 1.5 litra i herbatki czerwona i zielona:) Ale naprawde czuje sie coraz lepiej i mam wieksza motywacje,jak widze jak to dziadostwo schodzi,a mialam juz cellulit 2 stopnia!!! tak sie zapuscilam:P Pozdrowki:)))

hej, myslalam, ze nikt tu nie bedzie zaglądal, ale dzis mam wolna chwilkę i widzę, że jednak jesteście:-). ja ciagle jem tabletki, niedługo skoncze drugie opakowanie, grudki sa dużo mniejsze ale jeszcze wiele przede mną, tak okropnego cellulitu prędko nie zwalcze:-( zilona herbata z mietą juz trzy razy dziennie...

Gość moondriver
Witam:) wszystkie walczace:) dzisiaj wlasnie minelo 3 tygodnie jak zaczelam brac inneov w saszetkach:) i to jest jak dla mnie strzal w dziesiatke!!!! Cellulit znika i to na dobre,a co bedzie po 2 miesiacach:) jak dla mnie rewelka:) Szkoda,ze wczesniej o nim sie nie dowiedzialam. A co tam Kociur u Ciebie? Jak wyniki??? Pozdrowki:)

ja az takich efektów nie widze, ale nie jest zle. Jednak wczoraj stanelam przed wielkim lustrem i jest tego jeszce pelno,nioe da sie ubrac spodniczki:-(

Gość inka_kg
ja dzis zgrzeszyłam...najadłam się ciasta przed chwilą najróżniejszego i popiłam to swoim inneov, czyli dziń dieta kaputt :S a co efektów to powoli powoli...choć jeszcze jest duuuuuuużo na łydkach i pośladkach :/

jak patrze na zdjecie tej kobitki to jednak widze poprawe u siebie ale co z tego ja tyle tego świnstwa jeszcze jest :-( skoncze kuracje choc juiz prawie zbankrutowalam

Gość moondriver
Ja juz sie nastawilam,ze 3 miesiace to 3 miesiace:) Mam nadzieje,ze sie tego dziadostwa pozbede:/ musimy wytrwac!!! Dzisiaj sie najadlam slodyczy jak glupia!!! Ale to przed okresem:) zawsze jakies wytlumaczenie znajde;) Buziaki i walczymy dalej!!!

mam dużą poprawe ale wciaz zginam noge i widac, tak cholernie widac,ze odechciewa mi się zyć...:-(

muszę się Wam czymś pochwalic. dzisiaj, wlasnie przed chwila rozmawialam z tatą i powiedzial mi,że cellulit mi się bardzo zmniejszyl, że go nie widać tak strasznie jak chodzę i w ogole, że jest poprawa!!!!!!!!!!!! a nie wiedzial ze cos stosuje, hurra!!!!!!!!!

Gość moondriver
Witam:))) to moje gratulacje!!! Ja tez coraz lepiej, kumpela byla w szoku jak jej nogi pokazalam,a jeszcze niecaly miesiac temu wygladaly tragicznie!!! Grunt to sie nie poddawac:)))Pozdrowki