Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kociur

zaczynam kuracje z inneov cellulit

Polecane posty

również gratuluje, super. zobaczymy za tydzien, czy cos sie zmieni:-)

Hejka:) jak tam postepy;) u mnie z dnia na dzien coraz lepiej,nogi jakies lekkie sie wydaja,a cellulit zanika:) a jeszcze 2 miesiace;)Pozdrawiam cieplutko:)

tak, jest coraz lepiej, zielona herbata rowniez u mnie trzy razy dziennie miniumum i zaczela mi naet smakowac:-)

Gość yersinia21
Hej wszystkim. Piszę z pewną propozycją dla wszystkich które kupiły inneov. Może to troche śmieszne, ale potrzebuje opakowanie po Inneov. W zamian mogę zaoferować kilka próbek kosmetyków Doliva, Vichy, La Roche Posay i Ziaja. Za koszty przesyłki oczywiście zapłacę. Zainteresowane proszę wyłącznie o kontakt mailowy, gdyż rzadko zaglądam na forum. Moj mail: yersinia21@o2.pl

Gość ty zebraczko
i co?kazdy kto kupił inneov wie ze jak sie wysle kody z opakowań to mozna cos tam dostac...myslisz ze tak łatwo ci to przyjdzie? kup sobie sama a nie zebraj!!

Hejka:) musze napisac z kazdym dniem jestem bardziej zadowolona;) jest coraz lepiej,nawet nozki mi wysmuklaly!! A jak tam u Ciebie??? Pozdrowki

u mnie tez jest duza poprawa ale dalej to widze i mnie to wkurza. zalezy od swiatla, jak jest bardzo jasno to nic nie widac a jak ciemniej to.. eh

ostatnio sie zaniedbalam i troche pogorszylam sprawe, jadlam byle co i nie lykalam regularnie ale znowu zaczynam. picie zielonej herbaty musi wejsc w nawyk, bo wtedy widze,ze jest o niebo lepiej, jeszcze poltora miesiąca do konca:-)

na allegro znalazlam inneouv, potrzebuje 2 opakowan jeszcze, nawet z kosztem wysylkiwyjdzie mnie 17,98 taniej

Witam:))) mi wlasnie skonczylo sie 3 opakowanie i rozpoczelam 4,jestem zadowolona baaaardzo,wczoraj zapytalam kolezanki czy bardzo mi widac cellulit na nogach,a ona na to kur.. a gdzie Ty go masz???!!! Wiec jest spoko! A naprawde mialam 2 stopnia przed rozpoczeciem walki;) Teraz tylko jak bardzo mocno zacisne posladki to dziadostwo widac gdzie niegdzie:( ale jeszcze poltora miesiaca:) wiec troszke czasu mam,a poza tym mysle,ze pewnie gdybym sie tak nie obzerala slodyczami to juz bym sie pozbyla:) ale co tam jestem przeciwniczka diet,to nie dla mnie wiec wole pocwiczyc,niz nie zjesc np. czekolady:))) Buziaki i pozdrowki:) Ach.. TE MASOWANIE POD PRYSZNICEM SUPER SPRAWA wystarczy kilka minut,a to tak niewiele aby miec ladne gladkie cialko .

czoraj bylam na plazy, dwie z dziewczyn( a bylo ich tam jakis tysiac), nie mialy cellulitu. wiec dziewczyny na plaze i miejscie w nosie ze macie to dziadostwo. ja zaczelam pic kawe i cellulit wrocil, ale juz wiem, co jest przyczyna hehe, jem dalej inneouv

z dnia na dzien po zakonczeniu kuracji pojawia sie corz gorszy cellulit. pije litrami zielona herbate i nic nie pomaga, tragedia:-(, tyle kasy poszlo w bloto, teraz mam celluliot nawet z przodu a nie mialam!!!

No cos Ty Kociur nie strasz mnie ,mi jeszcze zostaly 2 tygodnie,ale sie pozbylam tego dziadostwa juz! Pije,bo tak jest zalecane czyli do konca ...teraz sie boje ,ze wroci,jak przestane pic!!!! W koncu moglam spacerowac po plazy i nie martwic sie o cellulit:) ale moze nie wroci:) Buziaki

oby nie wrocil, mnie neistety wrocil, ale przelamalam sie i zaczelam chodzic na basen i masaze, jakos musze sobie radzic, a wrocil az po kolana:-(

Hejka;) a ja juz jestem 2 tygodnie po kuracji i nie wrocil mi cellulit:) Jestem bardzo zadowolona,teraz bez problemow nosze spodnice:) Buziaki

Hej Kociur jak tam Twoja walka z cellulitem,jest juz lepiej??? Ja juz 6 tygodni po kuracji i nie wrocilo mi to dziadostwo,widac kazdy organizm reaguje inaczej ... buziaki

a ja juz prezestalam sie tym przejmowac, pije dwie kawy dziennie, jem co chce i mam to w nosie.:-) pozdrawiam

Gość qzec_plmo
Witam kupiłam przez allegro te tabletki i powiedzcie mi czy to mozliwe ze opakowanie nie jest polskie ulotka także?? nawet nie wiem jak je stosowac??

witajcie dziewczeta! Czy ktos tu jeszcze zaglada?Ja zaczynam dzisija stosowac Inneov.Mam nadzieje ze zadziala.Oprocz tego biegam i robie innae cwiczenia plus masaze i zielona herbta.Pokladam nadzieje w tym specyfiku .Pozdrawiam

witajcie dziewczeta! Czy ktos tu jeszcze zaglada?Ja zaczynam dzisija stosowac Inneov.Mam nadzieje ze zadziala.Oprocz tego biegam i robie innae cwiczenia plus masaze i zielona herbta.Pokladam nadzieje w tym specyfiku .Pozdrawiam

no niestety na mnie nie podzialalo.Szkoda! Bo myslalam ze moze na mnie zadziala... :(