Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lily wasnt here

Co myślicie o tym????Napiszcie.

Polecane posty

Chodzi mi o zachowanie mojego chłopaka. Jesteśmy razem 4 lata. Były moje urodziny, na imprezkę do domu zaprosiłam przyjaciół, w tym mój kumpel, który jest gejem miał być ze swoim nowym facetem, dodam że pierwszy raz u mnie miał być ze swoim facetem. Mój chłopak stwierdził że nie wie czy przyjdzie bo on nie będzie z żadnymi gejami siedział. Mi było przykro, ale powiedziałam mu że zrobi jak zechce. No i do końca nie wiedziałam czy przyjdzie, a to mój facet, z którym jesteśmy 4 lata. W dniu imprezy wszyscy już byli, tylko jego nie było. W końcu przyszedł dał mi prezent, był już wcięty% . Dał mi prezent nawet nie wszedł tylko stał w przedpokoju. Ja trzymałam akurat dziecko od mojej przyjaciółki. On widząc to powiedział, że mam go w dupie, że go olewam po prostu wyszedł. Byłam w szoku. Zresztą nie tylko ja. Oczywiście popłakałam sie, ja nie chciałam żadnych głupich prezentów tylko żeby było przy mnie. Potem rozmawialiśmy i on twierdził, że to ja go olałam, że oni byli ważniejsi od niego. A przecież to nie o to chodzi, bo miłość to nie wybór kto ważniejszy facet czy przyjaciele. Powiedzcie mi o co chodzi?

Gość w ciekawym dziale
umieściłaś swój wątek :D się ubawiłam!

Gość jhwbdfhweu
moim zdaniem: 1.ignorant 2.to bylo twoje swieto 3.nietolerancyjny 4.przyszedl na urodziny pijany 5.gbur i egoista 6.zapatrzony w siebie zastanow sie lepiej czy chcesz z takim facetem byc to nie twoja wina ze on tak sie zachowal..

ja bym mu powedzial ze to on cie olal bo zepluł ci urodziny pozatym co mu przeszadzalo ze beda tam twoi znajomi geje to tez ludzi. A w tym dniu ty byla najwazniejsza i swoje uprzedzenia powinien zostawic za progiem

Gość Ferfi
zrobil focha bo mialas dziecko na rekach? to Twoj dzien, a nie jego koncert zyczen Twoje urodziny zapraszasz kogo chcesz, rozumiem jakby sie obrazil o bylego chlopaka ale o geja z towarzyszem? :-o ja bym sie nie odezwala do niego i czekala na przeprosiny z kwiatami :)

Gość trrrrrrr
Mój partner też nie imprezowałby z gejami. I zapewne też uznałby za afront że nie organizuję urodzin biorąc jego udział pod uwagę a nawet spędzając czas tylko z nim. Cóż, jest trochę zaborczy i nietolerancyjny wobec homoseksualistów ale taka jego uroda :D.