Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśkaaaa

Ile kobiet??

Polecane posty

Gość Kaśkaaaa

Powiedzcie mi czy często się zdarza tak że kobieta mimo tego że jest w ciązy wciąż dostaje okres?? Czy jest to czeste zjawisko czy zdarza się raz na jakiś czas??? Czy wiele kobiet tak ma?? Miała tak może któras z was?Znacie takie przypadki??

Gość martyna_sch
mi się wydaje że to rzadkość-osobiście nie znam takiego przypadku aby mieć @ w ciąży.....

Nie można być w ciąży mieć okresu!!!!!!!!!!!!!!!!! To tylko krwawienie przypominające okres ale to nie okres!!!!!!

Gość Kaśkaaaaaaaaa
Nie nie jestem, okres mam dosyć obfity, ale była mała szansa że moge być w ciązy

Też tak miałam, jeden okres po zajściu w ciążę normalnie, w terminie był dość obfity i bolesny, ginekolog też mi nie chciała wierzyć, mówiła, że musiałam sie pomylić

powiem ci ze moja ciocia normalny okres miala zadnych plamien i tak miala do 5 miesiaca

Ludzi to nie okres to plamienia!!!!!! Bardzo częto sa one silne ale to nie okres!!!

Gość mała kluseczka
Astat - jak zwał tak zwał ale krew leciała, a to nie powinno się zdarzać bo wtedy ciąża jest zagrożona. Każde krwawienie w ciąży jest jej patologią - wiem bo dwa razy tak miałam

Ale nie nazywajcie tego okresem bo potem młode dziewczyny pisza bzdury na forum typu mam miesiaczkę czy moige byc w ciąży! To trzeba jasno powiedzieć krwawienia tak moga byc w ciązy i to coś złego...ale to nie jest okres!

Gość mała kluseczka
Ok, ale niezależnie od tego co tutaj czy gdzie indziej będzie pisane to smarkule i tak będą miały własną teorię na ten temat.

Zgadzam sie:-) Ale własnie dlatego warto za każdym razem mocno ludziom powiedzieć, że jest prawdą, a co nie:-)

Też tak miałam, jeden okres po zajściu w ciążę normalnie, w terminie był dość obfity i bolesny, ginekolog też mi nie chciała wierzyć, mówiła, że musiałam sie pomylić

Gość dobra astat ale
skad ta dziewczyna ma odroznic plamienie od okresu jezeli sa np.prawie nie do rozroznienia? dlatego mowi sie ze okres...