Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Sex z Giętkim Mańkiem

Polecane posty

dobrze, że nie jeżdzę tramwajmi nie spotka mnie ta przyjemność :D a jaką największą kulę ukleiłes ? :classic_cool: :D

Ooo quźwa...zmienmy lepiej temat bo puszcze pawia :D z tym kubkiem to już przegiełeś :D a jak smakuje w nim kawa, herbata ? :o mimo wszystko nie przyszłabym do ciebie na poczęstunek :o

i wyklejasz nimi pobliskiego Toj Toja gdzie potem z dziką namiętnością oddajesz się pracom ręcznym 🖐️ bez tego "ci" ... dla wielu zycie nie miałoby sensu ;) kurde..ale ten czas dzis mi się wlecze :o

Z czasem tak jest że jak nie trzeba do się wlecze :o A właśnie że nie wyklejam Toj Toja tylko ładuję te zdjęcia zamiast szynki do moich bułek z wazeliną :o Mnie nikt nie lubi :classic_cool: Od tego jestem:o

Nie :D ale gluty na jądrach to podobna przypadłośc jak twój wyciek ropny z odbytu :o wiec temat bliski memu ❤️ ;)

nie jadam węglowodanów, a po waselinie mam czkawkę :o Jogurciku bym cię napiła ;) Czytałes co kopytko napisał ?:)

gdziez bym mogła 😭 tyś mi krajan, tyś mi jak brat, mąz i kochanek ! a brumki nie tykaj...bo to zła kobieta :classic_cool:

gdzie....gdzie...gdzie....:classic_cool: kopyko kinoman , tylko filmy oglada a potem mi streszcza ;) chcesz mnie zdradzic 😭 za nic :o za moje wielkie serce :o najpierw brumka, potem v33, potem jeszcze inna i inna i inna....aż ci sie cały pisiok zetrze :o