Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej kobity zaczynam

Od dzisiaj piję ocet jablkowy żeby schudnąć

Polecane posty

Gość kachorra12
Dużo czytałam na ten temat i mam nawet książkę o occie jabłkowym. Ocet jabłkowy jest zdrowy. Ale też nie każdy. Musi to być taki w szklanej butelce ,bez konserwantów, i bez siarczanów i musi mieć ok 5 %. Najlepiej kupić w Rossmanie za ok 12 zł BIO naturalny. Ten jest zdrowy. Nie kupujcie tych z supermarketów w plastikowych butelkach z dodatkiem konserwantów i dwutlenku siarki. Bo ten ocet jabłkowy jest szkodliwy. Po tym naturalnym occie można dużo schudnąć to prawda i nic ze zdrowiem się nie stanie. Moja koleżanka schudła w 5 miesięcy 20 kg. Tylko róbcie sobie przerwe po mięsiącu na kilka dni. Ja też zaczelam stosowac ale wole w kapsulkach bo nie moge zniesc tego smaku. tez pomagaja ale trzeba na efekty dluzej poczekac.

Gość popijam to coś
oczyszcza na pewno , jest bardzo moczopędny , bardzo mi się cera poprawiła i problemy jak wzdęcia czy z wypróżnianiem minęły już po 2 tygodniach stosowania octu :D zaczęłam od początku lutego

Gość gość
ja schudlam laczac ten do picia z kapsulkami ,jednak mialam pozniej straszne bole brzucha