Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Faceci są jak kruki..

Polecane posty

Załatw sobie jednego, a zleci się całe stado:) Nawet nie dlatego że będziesz się im podobać. Przyleca z ciekawości, albo po to by pokonkurować. Duzo czasu zajeło mi dojście do wniosku, że kobieta nie ma powodzenia dlatego że jest piekna. Ona jest piekna dlatego .. że ma powodzenie! Tendencja do zachowania facetów spokrewnionego z krukami jest na tyle niebezpieczna że jeśłi zacznie się ich zlatywac za dużo, możesz nagle stac sie głowną bohaterką horroru pod tytułem \" Ptaki\":) Heh! jakoś nawet fajnie te \"ptaki\" pasują....:) :)

Retro - daj mi namiary na dilera, ktory ma taki magiczny towar jak ten, ktory bierzesz :P

Duzo czasu zajeło mi dojście do wniosku, że kobieta nie ma powodzenia dlatego że jest piekna. Ona jest piekna dlatego .. że ma powodzenie maslo maslane, jeszcze troche popracuj nad tekstami nie kazdemu dane będzie zrozumieć głębie tej myśli. czego szalenie mi żal......:)

Komiczne ja zas mam przemyślenia co do twojego nika: myslę że powinieneś go zmienić na " kosmiczne" jak sądzisz?

retro - wiesz, ze dla Ciebie wszystko :P zreszta znasz facetow i poznalas juz te prawde ze sa zdolni do poswiecen... ale nick kosmiczne jest juz zajety przez jakąś moją antywielbicielke

Kosmiczne, pamietasz? kosmo-polityczny też do Ciebie pasuje

\"Ona jest piekna dlatego .. że ma powodzenie!\" to coś w stylu \"kobieta jest piękna wówczas, kiedy mężczyźni ją za taką uważają\" coś w tym jest ;)

Brawo Klaudka!:) Nie wierzycie? to naprawdę łatwo sprawdzić:) przyjrzyjcie się na imprezach paniom które mają najwieksze powodzenie,najczęsciej to wcale nie sa klasyczne pięknosć, tylko po prostu mają wokól siebie jakies satelity, które przyciągają inne... a te inne znowu inne.... az się robi ciasno i można urzadzić turniej:)

wszystko byloby ok ale... to samo mozna powiedziec o kobietach... obrączka - najlepszy wabik na kobiety... oczywiscie one chcą tylko porozmawiać :P:P a potem to jakos tak samo wychodzi i "nie wiem dlaczego to zrobiłam" :D

"Brawo Klaudka!" dzięki za aplauz, ale ja na to wpadłam, mając 13 lat :O ;)

Gość ciekawska ania
bo kobieta nie musi byś klasyczną pięknością, aby przyciągac facetów.Musi miec w sobie to coś ,jakiś wabik na który oni zwracają uwagę.Musi miec sexapil we krwi i wtedy całe stado fruwa wkoło jej.

tym bardziej brawio kaludka!:) bo ja dopiero niedawno....:)

komiczne- dlaczego uważasz,że obrączka - najlepszy wabik na kobiety...?Chyba dla tych co chcą się tylko zabawic.

a potem to jakos tak samo wychodzi i "nie wiem dlaczego to zrobiłam" alez my dobrze wiemy jak to się dzieje! facet najpierw opowiada jaki to on jest nieszczęsliwy ze swoją zoną, że seksu już nie ma dawno i że praktycznie to on z nią jest tylko dla dobra dzieci ( wyjątkowo odrażające) czasem może nawet pokazać łze. I własnie tak się to dzieje.

"komiczne- dlaczego uważasz,że obrączka - najlepszy wabik na kobiety...?Chyba dla tych co chcą się tylko zabawic." nie mowie o wypadzie do klubu i podrywaniu lachonow... tylko o normalnym życiu

obrączka jest wabikiem? jeżeli nie w klubach to chyba wśród kobiet, które też posiadaja obraczkę?

obrączka na ręku faceta to chyba znak,że to teren zastrzeżony.No chyba,że mężatki chcą sobie poszalec.

Załatw sobie jednego, a zleci się całe stado Nawet nie dlatego że będziesz się im podobać. Przyleca z ciekawości, albo po to by pokonkurować. rywalizacja tkwi w ludzkiej naturze, męskiej i kobiecej ;) towar wypróbowany równa się godny polecenia i uwagi:P

czyli może wychodzi na to,że żonaci mają wieksze wziecie od tych wolnych.Skoro juz ktoś go wziął i wyprubował to- facet jest całkiem do rzeczy.:-)

polcia - to mechanizm bardziej złożony... nie mowie o atrakcyjnosci zonatego faceta ktory od razu postrzegany jest jako obiekt sexualny/partner... to wychodzi czesto znacznie pozniej

Eyes "towar wypróbowany równa się godny polecenia i uwagi" - Jak ja ci zazdroszczę takiego wspaniałego męża... - Nie żartuj. On tylko jest taki dobry dla obcych kobiet, a jdla mnie..szkoda gadać. Towar wypróbowany może okazać się bublem. Oddać się tego nie da, bo mam nie przyjmuje reklamacji. To może chociaż jakaś inna naiwna sie trafi.

Towar wypróbowany może okazać się bublem. też tak myślę ;) dlatego zajęci mnie nie ruszają:P i nigdy nie ruszali:P ale znam wielu takich którzy wprost mówią - kręcą mnie mężatki/ żonaci ich wybór:) towar który raz zawiódł, zawiedzie jeszcze niejeden raz, ale o tym nie wszyscy myślą:P

"zajęci mnie nie ruszają" :):):) Spóbowaliby tylko:) Zajęty facet jest jak zajęta taksówka - może się nawet zatrzyma na wezwanie, ale nie wiadomo, kogo taksówkarz obsłuży najpierw no i licznik bije podwójnie...

to jak to jest w koncu retro? w poprzednim topiku bali sie konfrontacji, a teraz sie zlatuja tylko po to zeby konkurowac? :D :p

a dla faceta nie ma nic bardziej odpychającego jak kobieta koło której nie kręci się zaden inny samiec. Chocby była piekna, zawsze będzie to wzbudzało podejrzenia...

"zajęci mnie nie ruszają" różnie to można rozumieć:P:P:P jeśli nie dasz sygnału, że jesteś wyraźnie zainteresowana, nikt nie będzie Cię prześladował nie łudźmy się w tym względzie:) a nie należę do sucz, które będą kręcić tyłkiem tylko po to, by ktoś na nie popatrzył nieważne czy zajęty czy wolny, ładny czy paskudny jak noc listopadowa nie wszyscy czują potrzebę uciekania się do takich środków ja mam opracowane metody zbywania facetów a nie ich wyrywania:P życie wymusza na nas niektóre zachowania;) Szukanie masz świetne metafory!

w poprzednim topiku bali sie konfrontacji, sumienie, ty zapewne powracasz do burdelu męskiego ( dobrze wyczułam że temat cię pasjonuje..) tamten topik byl zawęzony do penisa, jakbyś nie zauwazył, do pewnych atrybutów męskości gdzie rywalizacja dla męzczyzn jest wyjątkowo bolesna:) tutaj mówimy o czyms innym, o czyms co się nazywa "samczy zew krwi", to temat bardziej transcendentalny.... PS. Drogi sumienie, miałam to już kiedyś napisac, powstrzymałam się z sympatii do coebie, ale .. czy zauwazyles jak na niekórych topikach , zwłąszcza pod wpływen komentarzy niekórych osób płci żenskiej, nieubłaganie rozchodza ci się szwy..? :) wnioskuję że musisz być dośc młodą osobą....:):)

o żesz, retro Podejrzana, bo nie ma stada wokół? Stanowczo protestuję! Znam taki przypadek;) Wszyscy bali się podejść. Nie było żadnych defektów ani ukrytych dzieci za rogiem. Cud, miód i orzeszki ze zdziwioną miną : dlaczego wszyscy się mnie boją? Za ładna i za inteligentna? I niech ci wszyscy żałują, frajerzy.