Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredka 22

W dzisiejszych czasach PRAWDZIWY MEZCZYZNA musi miec klase i kase

Polecane posty

Gość fredka 22

Klasa to wiadomo. Wygląd odpowiedni, wysportowana szczupla sylwetka, eleganckie gustowne ubrania. Wygadany i można z nim porozmawiac na każdy temat gdyż jest wykształcony i oczytany. A kasa ? Wiem, że to temat kontrowersyjny zwłaszcza dla frajerów nieudaczników ale ona jest bardzo ważna. Kobieta pojdzie na urlop macierzyński i kto zarobi na utrzymanie domu ? Prawdziwy mezczyzna zarabia na odpowiednim poziomie aby jego rodzinie niczego nie brakowało a wręcz przeciwnie. Ma przynajmniej swoje mieszkanie a najlepiej domek ;-) Dba o swoja kobiete, rozpieszcza ja i obdarowywuje prezentami. Jest na każde jej skinienie, Jest hojny i nie szczędzi na przyjemności. Jeśli facet chce na prawde atrakcyjną dziewczynę to takie warunki powinien spełniac ;-) Wiem, że zaraz zwyzywacie mnie od materialistek ale nic na to nie poradzę że tak to już jest na tym świecie. I nawet wasze obrażanie mnie tego nie zmieni, przykro mi :-p Nie masz kasy, klasy - nie wiąż się z atrakcyjną zadbaną dziewczynąz klasą, poderwij sobie przeciętną. Bo zwyczajnie nie masz warunków do bycia z taką

Gość no nie moge ja nie chciałabym
byc utrzymanka !!! Ważne żeby mnie szczerze kochał kasa .. . we dwoje musimy sie starac żeby była widze że wygodna jestes strasznie! a klasa facet przy sobie tez ja moze osiadac wyobraz to sobie jak dla mnie jestes żałosna ... :P

Gość do ślubu szła jako dziewica
poderwałem taką dziewczynę z klasą jak ty atrakcyjną i cichcem z Poznania spieerdoliłem do Gdańska zmieniając wygląd zewnętrzny i nazwisko aby mnie pisda wściekła nie znalazła

prawdziwa kobieta z klasa powinna wygladac jak modelka wymiary 90-60-90 wzrost co najmniej 175 cm a nie jak te napotkane na ulicy spaslaki ktore tocza sie ulicami i wpierdalaja hod dogi swiniaki

eeej no podoba mi sie taka wizja :D ale dlaczego kobieta jest tu sprowadzona do roli głupiej blondi ktora tylko wyglada?! skoro facet z klasa to kobieta tez musi miec klase! czyli wyksztacona, błyskotliwa, ładna i opiekuncza! nie jakas tepa utrzymanka tylko taka z ktora zaradny maz bedzie mogł konsultowac zyciowe decyzje. o! tak mi sie podoba :)