Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na podwieczorek

dylemat przyszlej mamy

Polecane posty

w sierpniu slub. a, ze jestem juz w stosownym wieku - 30 lat i partner rowniez, to po slubie planujemy starania o dziecko. aby podejsc do tematu odpowiedzialnie odstawilam tabsy - diany- w grudniu po 7 latch brania. niestety - ostatnio mam straszne problemy ze skora, na twarzy, dekoldzie, plecach. postanowilam wiec, przynajmniej na najblizsze 4 miesiace wrocic do dianek z nadzieja, ze do wesela moja skora znow bedzie piekna i gladka. i teraz pytanie - czy jest sens brac kwas foliowy podczas brania tabsow? bo we wrzesniu i tak je zamierzam odstawic i rozpoczac starania..

Od brania anty musi uplynac przynajmniej 3 miesiace zeby uklad hormonalny wrocil do normy stad te rozne efekty specjalne Kwas foliowy ci nie zaszkodzi

Po tak dlugim czasie to nie tabletki sa winne wypryskom idz do dermatologa

Gość i jestem
"w stosownym wieku......"a inny niż 30 jest n i e s t o s o w n y??

dla mnie ten wiek jest stosowny a jesli inni wola wczesniej lub pozniej to ich sprawa! kazdy organizuje zycie po swojemu. a Ty chyba masz jakis kompleks skoro moj wiek tak Ci przeszkadza?

Gość asdas
ja tez odstawiłam Dianę i efekt był dokładnie taki sam więc jeżeli możesz bierz dalej, jedz kwas foliowy - to Ci nie zaszkodzi, a potem odstaw tabsy, rób badania i ...powodzenia :)