Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aaggaattaa

ciąża?

Polecane posty

mam takie pytanie...myslicie ze jesli wspolzylam z chlopakiem - zawsze sie zabezpieczamy i nigdy nie doszlo do zsuniecia prezerwatywy czy jej pekniecia to czy realne jest ze zaszlam z ciaze? dodam ze miesiaczkuje regularnie ale ostatnie 2 okresy bylo mniej obite niz zwykle innych objawowo nie mam....fakt ze czesto boli mnie brzuch i ostatnimi czasy sporo cwicze...pewnie ze pojde do lekarza - ale chce wiedziec co myslicie - zanim sie doczekam swojej kolejki w naszym nfz;)

Gość eviva
to idz prywatnie! myślę że to nie ciąża......

Gość mirazenda
droga agatko - to przez cwiczenia obfitosc okresu jest mniejsza, skoro sie zabezpieczacie to mozesz spac spokojnie, a jak cie brzuch boli to idz do gina bo moze jakies kłopociki...

Gość aczyja hmmm
czy moge byc mimo tego w ciazy? ostatni stosunek odbyłam 7 tyg temu , zrobiłam 4 testy ciazowe dały wynik neg. pierwszy test zrobiłam 6 tyg po stosunku

dzieki za odpowiedz - ale do lekarza musze sie i tak wybrac... i jeszcze jedno pyt : bo jesli nie ciwczeniami to czym moze byc spowodowane to ze zawsze ta miesiaczka trwala 6 dni a teraz ok 4....?

Gość widzę że dagmara się pojawiła
to teraz już 4 testy żeby cię nie poznali

agato może po prostu ćwiczeniami jest to spowodowane

Gość Aaggaatta
tez myslalam ze to od cwiczen moe byc - Ale - z tymi cwiczeniami to bylo tak ze 2 miesiace temu bardzo intensywnie cwiczylam - ale przeczytalam ze to moze miec wplyw na okres i przestalam cwiczyc - okres przyszedl punktualnie ale byl mniej obity - przez kolejny miesaic nie cwiczylam w ogole a miesiaczka i tak byla mniej obfita niz zwykle....i dlatego tak sie zatsanawiam czy te cwiczenia - fakt bardzo intesywne - oddzialywalyby az na 2 okresy z rzedu?!