amnestiaa21 0 Napisano Maj 13, 2008 Hej dziewczyny.Mam nadzieje,ze ktoras z Was bedzie w stanie mi pomoc. Mianowicie moj problem dotyczy niejakich tabletek MICROGYNON.Bylam dzis u ginekologa,wczesniej zazywalam novinette,ale strwierdzilam,ze sa zbyt drogie,wiec poprosilam Go o cos tanszego i przepisal mi wlasnie micro,ale jak czytam,co sie po nich moze dziac to az wlos jezy mi sie na glowie;/Mam wiec takie pytanie,czy myslicie,ze jesli pojde do apteki z recetpa ,na ktorej jest napisane micro,a bede chciec novinette to sprzedadza mi je na podstawie tej recepty.Bo jakby nie patrzec to i 1 i 2 tabletki sa anty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kicia010 0 Napisano Maj 13, 2008 oczywiscie ze nie!! Nie ulega to wątpliwości... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amnestiaa21 0 Napisano Maj 14, 2008 ja z kolei mam pewne watpliwosci,bo kiedys sprzedali mi tabletki,gdy w ogole nie mialam recepty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach