Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmkkkkkk

sprzedam cudną suknię MAGGIO RAMATTI

Polecane posty

Gość mmmmmmkkkkkk

Mam do sprzedania piękną białą suknię ślubna, kupioną w Warszawie w salonie Młoda Para na ul. Świętokrzyskiej. Model Anabel, Maggio Ramatti z Włoch, kolekcja 2007, z tego co wiem, już nie można tego modelu dostać w salonach ślubnych. Miałam ją na sobie tylko raz (jest po profesjonalnym praniu) i jestem pierwszą właścicielką. Długo przymierzałam różne suknie (chyba ze 40) i w końcu wybrałałam tę bo wydawała mi się inna niż wszystkie, elegancka i jednocześnie skromna. Ja mam 165 cm wzrostu, miałam 7 cm obcas. Rozmiar sukni to 36, około 65 cm w pasie. Do przymiarki w Warszawie lub w Toruniu. Zainteresowane proszę o kontakt mailowy, mogę przesłać więcej zdjęć. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/81d428f8c0789b53.html

Gość elvirrka
jua wysyłam maila z prośbą o fotki :)

Gość mmmmmmkkkkkk
Zapomniałam o cenie. Płaciłam za nią 2.600, sprzedam za 1.800, a co do dodatków to możemy się dogadać :)

Gość goodmorning
dlaczego takie zwykle suknie, kosztuja tyle kasy??? ona nie wyglada jak sprowadzona z Wloch. tyle ja dalam 1600zl za taka sama suknie jak ty, ale nowke. wiec po co przeplacac? :)

Gość mmmmmmkkkkkk
No tak, suknia jest bardzo prosta i też się dziwiłam że taka droga. Ale jak porównałam cenę z innymi to wcale nie wypadała źle.

Gość mmmmmmkkkkkk
To pewnie że jakiś projektant, i Włochy, nie wiem. Wiem że jak ją ubrałam to się zakochałam no i kupiłam. :)

Gość nikanorka
A mi się podoba, tylko z ceną bym ponegocjowała.

oj dziewczeta suknia moze sie podobac lub nie, w koncu mamy rozne gusta (gusty? ;) ), ale ona nie jest skromna!!

Gość mmmmmmkkkkkk
Może tak si,ę trzez to bolerko koronkowe wydaje, nie wiem. Cała jest z jednego gładkiego materiału, a kwiatek na biodrze był specjalnie doszywany żeby ją jakoś ozdobić. Daję jeszcze jedno zdjęcie. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6791008f14c829bf.html

no w sumie zalezy z czym porownamy :) wiekszosc ma suknie jak ksiezniczki, wiec ta moze rzeczywiscie wygladac skromnie na ich tle :) ale kolom w spodnicy mowie stanowcze NIE :) ladny bukiet tak na marginesie :D

Gość mmmmmmkkkkkk
Dzięki :)

Gość strojnisska
właśnie czegoś takiego szukałam, tylko nie wiem czy się w nią zmieszczę, noszę raczej 38...

Gość mmmmmmkkkkkk
Ja też noszę 36 albo 38, chyba nawet częściej 38. Jakby co to myślę że możnaby ją poszerzyć.