Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziiiiwiona

dziwne...

Polecane posty

Gość zdziiiiwiona

uprawiam seks z moim chłopakiem od roku, wcześniej zadowalaliśmy sie tylko seksem oralnym, ale odkąd kochamy sie regularnie i prawie zawsze mam orgazmy, jakoś straciłam zainteresowanie miłością francuska...Chciałam zapytać bardziej doświadczone kochanki:czy to naturalna kolej rzeczy czy jestem jakaś dziwna? Doszło nawet do tego, ze czasem proszę go żeby przestał majstrować językiem miedzy moimi udami tylko przeszedł do sedna;) wole seks, czasem bez orgazmu niz leżenia na plecach i pewne szczytowanie. Mój mężczyzna zaczyna się martwic, że nie potrafi mnie zadowolić ustami i myśleć że jest jakąś oralna niedojda, a ja nie potrafię mu przetłumaczyć!

Gość prolog
wynika ze wolisz skes bez cmokania wacka i lizania patelni... nie zalamuj sie t normlane :) widocznie taki sex Ci bardziej odpowiada i daje Ci wiecej staty... cos tam :) tzn pzyjemnosci dokladnie :)

Gość zdziiiiwiona
Jasne ze robię. Fakt, że trochę rzadziej:) Bo na ogół w czasie tych gardłowych wysiłków to mnie trochę podniecenie opuszcza wiec najczęściej najpierw robie jemu dobrze, a potem jeszcze trochę sie pieścimy i kochamy. Ale kiedy mam naprawdę ochotę na seks, to chcę sie kochać po prostu, zaraz już, bez przerywników.

ja mam podobnie jak Ty tzn wcześniej była tylko miłość francuska ale u mnie to jego już nie podnieca jak mu robię dobrze ustami-nie działa to już na niego... a Ty może z czasem zastęsknisz za tym..

Gość zdziiiiwiona
tylko ze mój uwielbia mi to robić. Czasem dzwoni z pracy nawet i mówi jaką ma straszna ochotę dać nura miedzy moje uda:) strasznie sie wtedy podnieca a jak go odciągam to robi skrzywdzona mine. Nie powiem żeby pieszczenie jego ustami było nieprzyjemne czy coś, ale to jest bardziej taka przyjemność z robienia mu dobrze i obserwowania jak mu sie podoba. Poza tym jest nam w łóżku cudownie, pierwszy raz mamy jakiś rozdźwięk wiec sie zastanawiam po prostu... a tak pól żartem mówiąc, to musisz naprawdę go zadowalac, jesli rezygnuje z orala:))

Gość zdziiiiwiona
pieszczenie jego ustami- to znaczy robienie mu loda, troche składnie zamieszałam i moglo byc niejasno:)

Gość gość
Szczesliwa kobieta, tylko pozazdrościć:(

Gość zdziiiiwiona
jeżeli chodzi o mnie to szczęśliwa, co prawda to prawda:) tylko zdziwiona:P