Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michelle_agi

MOJ FACET POCAŁOWAŁ BYŁĄ

Polecane posty

Gość czemu sofista
Co do tego ma sofizm? Koles jest dla mnie zerem, jakis lowca dziewic z kafe Ci sie trafil, ktory potrafi stawiac wymagania wszystkim naokolo, a sam ma sie za nietykalny ideal, ktoremu wszystko wolno :O Dziewczyno, jeszcze nie takich bedziesz miala :), szkoda Twojego czasu i nerwow na kogos tak zalosnego :P

Gość gosciu nie widzi roznicy
miedzy byla a obecna dziewczyna? to po co mu nowa dziewczyna skoro z byla nadal chce sie calowac? zaproponuj mu zalozenie haremu, tylko zaznacz, ze Ty do niego należec nie bedziesz

Gość znająca temat
zaglądnełam na chwilkę i znikam-wypowiadają się tutaj same dzieci,koszmarnie naiwne nastolatki.Dziewczyno,spytaj mamę-zna życie to Ci doradzi a nie pytaj nic nie wiedz ących gówniar.

Gość niby takkk
wiesz co? moja znajoma chodzi z facetem, z którym miałam jakiś czas temu romans. Ostatnio na przywitanie pocałowaliśmy się w usta- nie wiem jak to się stało. Niby nic wielkiego, ale on umiał powiedzieć swojej dziewczynie " sorry, nie trafiłem w policzek" i już, nic wielkiego się w końcu nie stało. według mnie najgorsze jest to że Twój facet nie widzi żadnego problemu i rzeczywiście wygląda na to że skoro całował się kiedyś z byłą to i teraz może i nie wiadomo co jeszcze. pogadaj z nim spokojnie i trzymaj się

Gość rzuć go
znająca - moze ty, o mądrosci zyciowa, sie wypowiesz

Gość jak sam powiedzial robili tez
"gorsze rzeczy" więc skoro robili kiedyś, jak byli razem to znaczy ze nadal mogą robić?? bez sensu, robi CI wodę z mózgu i tyle