Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociczka333

kto tak miał? i czy to jest to o czym myśle

Polecane posty

Gość kociczka333

brałam tabletki diane 35 przez dwa miesiace z ostatniego opakowania nie wziełam jednej tabletki bo zapomniałam po 7-miu dniach miałam wziąśc nastepna z nowego opakowania ale rowniez o niej zapomniałam (wtedy kochałam sie z moim facetem i on skonczył w srodku) po tym wszystkim juz niebrałam tabletek poprostu jej odstawiłam bo stwierdziłam ze ostatniej tabletki zapomniałam i pierwszej tez to nic mi to nie da z ebede je jadła skoro i tak nie bede zabezpieczona teraz minał juz miesiac okresu nie mam spoznia mis ie juz5 dni robiłam test 4 dni przed okresem i wyszedl negatywnie boli mnie brzuch tak bardziej na dole, tak jak przy okresie ale tylko chwile pozniej przestaje i takw kołko do tego bola mnie piersi od jakis 2 tygodni mam duzy apetyt.boje sie ze to jest ciąża jak myslicie dziewczyny piszcie czy ktorac tak miała i co to była czy mam sie martwic ze jestem w ciazy czy nie pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi:)

Zrób test to się dowiesz. Pierwszy mógł nie wykazac ciąży bo robiłas go za wcześnie o obiawy które opisujesz mogą choć nie musza wskazywac na ciążę. Mnie bolał brzuch i piersi i w ciązy byłam.

...zrób test... chociaż mogą te bóle świadczyć o zachwianiach hormonalnych.... zrób test i podziel się z nami wynikiem:) pozdrawiam