Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hhhhhhhh

danonekkkk

Polecane posty

Go艣膰 hhhhhhhh

mam pytanie moja corka skaczyla pol roku 14 dni temu czy moge podac jej malego danonka truskawkowego???prosze o porade

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kjsdhkjshksjdhflksd
oczywiscie, jezeli nie jest uczuleniowcem i nie jest na diecie bezmlecznej

Udost臋pnij ten post

P贸艂 roku to chyba jeszcze za wcze艣nie na podawanie dziecku produkt贸w z mleka niemodyfikowanego . M贸j syn ma p贸艂 roku i dopiero zacz膮艂 je艣膰 marchewk臋. Gdy c贸rka by艂a ma艂a produkty mleczne typu serki dla dzieci zacz臋艂am podawa膰 jej gdy sko艅czy艂a rok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bartula
moim dzieciom podawalam juz danonki jak mialy pol roku.ale zaznaczam ze nie mialy alergi na produkty mleczne.jezeli twoje dzieci nie maja alergi to spokojnie mozesz podawac. a to gadanie ze to czy tamto podaje sie po ukonczeniu roku to uwazam za bzdety. ostatnio slyszalam ze dziecko chlebek i bulki powinno dostawac po ukonczeniu roczku.paranoja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malinkapiaski
m贸j synciu jak sko艅czy艂 4 miesi膮ce dostawa艂 krowie mleko serki i wszystko na krowim mleku g艂upota jest faszerowanie dzieci chemicznym mlekiem pozatym jezeli dziecko nie ma uczulenia ani nie jest bezg艂utenowcem to czym ma si臋 odzywioa膰 mlekiem w proszku kt贸re dodaje sie do wody bezsens wog贸le mnie dziwi ze matki na takie co艣 sie godz膮 nikt by nie pomys艂膮 nawet ze teraz krowie mleko jest zabronione bo nikt tez sie nie zastanowi艂 ze nasz e babki albo0 dzieci na wsi tylko na tym nie raz sie chowa艂y i jakos nie poumiera艂y dziecku kt贸re skonczy艂o p贸艂 roku spokojnie mozesz podawac serki kefirki i wogole i nie s艂uchaj tych bezsensownnych rad innich:) pozdrawiam:0

Udost臋pnij ten post

A wi臋c wszyscy dietetycy, eksperci 偶ywieniowi i pediatrzy si臋 myl膮 ?? Ja tam wol臋 przestrzega膰 tabel 偶ywieniowych i nie eksperymentowa膰 na w艂asnych dzieciach. Na pewno im tym nie zaszkodz臋. Zaszkodzi膰 za to mo偶na podaj膮c dziecku to czego je艣膰 nie powinno. Je艣li te tabele 偶ywieniowe to bzdura , to po co powsta艂y ?? Lekarze chyba lepiej wiedz膮 jak dzia艂a uk艂ad pokarmowy ma艂ego dziecka i co mo偶e mu zaszkodzi膰. Je艣li podasz dziecku tego danonka owszem mo偶e mu nic po nim nie by膰 , ale je艣li jednak oka偶e si臋 , 偶e dziecko jest uczulone np. na truskawki , to co wtedy ?? Leczenie wysypki (lub nie daj bo偶e odwodnienia po biegunce) na pewno nie b臋dzie mi艂e dla dziecka .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nnniiieee
Jasne, jak nie ma uczulenia na krowie mleko to nic nie b臋dzie po dziecku wida膰, z pewno艣ci膮 b臋dzie Mu te偶 smakowa膰- wiadomo, nowy smak :) Ale nie wszystko wida膰 na twarzy!!! W tym wieku Danonkiem mo偶esz dziecku nerki uszkodzi膰!!!!!!!!! mi臋dzy innymi niestety A osoba, kt贸ra uwa偶a, 偶e mleko modyfikowane w por贸wnaniu z Danonkiem to chemia...no c贸偶- brak s艂贸w :( zero podstawowej wiedzy w kwestii 偶ywienia :( Na prawd臋- ze szczerego serca odradzam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nnniiieee
Jasne, jak nie ma uczulenia na krowie mleko to nic nie b臋dzie po dziecku wida膰, z pewno艣ci膮 b臋dzie Mu te偶 smakowa膰- wiadomo, nowy smak :) Ale nie wszystko wida膰 na twarzy!!! W tym wieku Danonkiem mo偶esz dziecku nerki uszkodzi膰!!!!!!!!! mi臋dzy innymi niestety A osoba, kt贸ra uwa偶a, 偶e mleko modyfikowane w por贸wnaniu z Danonkiem to chemia...no c贸偶- brak s艂贸w :( zero podstawowej wiedzy w kwestii 偶ywienia :( Na prawd臋- ze szczerego serca odradzam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi臋dzynamijaskiniowcami
do malinkapiaski: przyk艂adasz sobie pijawki? Bo wiesz...jeszcze niedawno si臋 to praktykowa艂o Pewnie kiedy艣, jak by艂a艣 ma艂a i zachorowa艂a艣- babcia wsadzi艂a ci臋 do pieca na 3 zdrowa艣ki, w ko艅cu kiedy艣 na wsi ludzie tak si臋 leczyli i 偶yli dalej. Szkoda, 偶e w trakcie tej niezast膮pionej terapii popartej wielk膮 ludow膮 m膮dro艣ci膮 m贸zg ci si臋 troszk臋 przegrza艂 Wracaj na wie艣, dziecino (albo lepiej do jaskini- du偶o si臋 nie cofniesz)

Udost臋pnij ten post

ponoc na danonkach pisze od jakiego wieku podawac Ja podaje corce te od 4 m-ca ale nie wiem czy w polsce sa dostepne.

Udost臋pnij ten post