kala19 0 Napisano Maj 14, 2008 biorę tabletki od trzech lat..strasznie po nic hprzytyłam..zatrzymują mi wode w organizmie..zastało do końca opakowania tydzien..czy moge je rzucic? czy lepiej poczekac juz ten tydzien.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martyna_sch Napisano Maj 14, 2008 poczekaj ten tydzień to już niedługo....jak ja odstawiałam to mi lekarz powiedział ze mam całe opakowanie skończyć i potem już nie brać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MAŁA OO 0 Napisano Maj 14, 2008 a jakie tabsy bierzesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjedz do końca te tabsy Napisano Maj 14, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaassssssiaasd Napisano Maj 14, 2008 oczywiscie weżdo konca ten tydzien Cię nie zbawi , a przynajmniej wszystko bdzie ok z Twoją gospodarką hormonalną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kala19 0 Napisano Maj 14, 2008 troche zbawi,,chodze teraz na vacu step..tak dużo wody ze mnie ucieka..zreszta pani prowadzaca powiedziala ze mam duzo wody w orgaznizmie to widac..a wieczorek biore tabletke a boje sie ze na nic te cwiczenia..a wydaje na to 500 zł...wiec warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kala19 0 Napisano Maj 14, 2008 a z drugiej strony boje sie bolu po rzucaniu tabletek..wczesniej pogotowie mnie zabieralo bo mdlalam z bolu/..ale moze przez te trzy lata mi sie poprawilo..nie wiem/./ jakie są skutki negatywn e po rzucaniu tabletek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjedz do końca te tabsy Napisano Maj 14, 2008 z jakiego bólu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kala19 0 Napisano Maj 14, 2008 brzucha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjedz do końca te tabsy Napisano Maj 14, 2008 podczas miesiączki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kala19 0 Napisano Maj 14, 2008 no tak.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kala19 0 Napisano Maj 14, 2008 dlatego zaczelam brac tableki zebym nie bolalo mnie jak kiedys...po trzech latach chce rzucic..i mam obawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zjedz do końca te tabsy Napisano Maj 14, 2008 mnie brzuch boli nawet gdy biorę tabsy...jeśli chcesz rzucić to zaopatrz się w dobre tabletki przeciwbólowe w razie czego...ale ja bym brała tabsy jeszcze przez ten tydzień,po ostawieniu wcześniej możesz sobie wszystko rozlegulować a po co....a nie możesz przełożyć tego vacu step? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach